Луцькраду просять встановити в центрі міста біотуалети на Новий рік

Луцькраду просять встановити в центрі міста біотуалети на Новий рік
На сайті Єдиної системи місцевих петицій розмістили ініціативу з проханням «Встановити біотуалети на Театральному майдані на час святкування Нового року».

Автор петиції Ігор Грабко просить, щоб Луцька міська рада встановила в центрі міста біотуалет до новорічних свят. Він пояснює своє звернення тим, що у Луцьку великі свята відзначаються масовими гуляннями на Театральному майдані. Десятки тисяч лучан та гостей міста, особливо у новорічну ніч, відвідують центральну площу міста, де встановлюється новорічна ялинка та облаштовуються новорічні ярмарки.

«Проте, внаслідок відсутності громадської вбиральні в центрі міста, функції туалету виконують подвір’я будинків, прилеглих до Театрального майдану. Це створює значні незручності як для громадян, що приходять святкувати на Театральний Майдан, так і для мешканців прилеглих будинків», - пише Грабко.

Відтак, автор петиції просить міську раду встановити на Театральному майдані достатню кількість біотуалетів на час святкування різдвяно-новорічних свят з 19.12.15р. по 19.01.16р., а також під час інших святкових заходів у центрі міста протягом року.

Наразі за цю петицію проголосувало тільки 39 людей з необхідних 300, до кінця збору підписів залишилось 11 днів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підтримую
жовтий сніг на свято - якось не комільфо
Відповісти
я со своим пакетом обычно хожу!
Відповісти
Грабко свідомо відволікає увагу лучан від необхідності ремонту і відкриття існуючого туалету. Чого не заставити владу то зробити? Організуйте збір підписів.А біотуалет поставити на автостоянці перед міськрадою. Судячи з того, що вони бояться принципово заперечити капризам олігархів - сцикунів там багато.
Відповісти
Нічого я не відволікаю. Ця проблема також актуальна. Просто поки вірішується питання із тим туалетом вже шість років, я просто задовбався дивитись як в туалет ходять в мій двір. Тому тимчасово поставити біотуалети - це нормальний вихід.
Відповісти
Навіщо? Тож три ялинки буде наряжених...
Відповісти
Останні новини
Луцькраду просять встановити в центрі міста біотуалети на Новий рік
07 грудень, 2015, 16:40