2 гравці «Волині» потрапили до символічної збірної туру

2 гравці «Волині» потрапили до символічної збірної туру
Відразу двох гравців луцької «Волині» провідні футбольні портали країни зарахували до символічної збірної 4-го туру.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Гру Еріка Бікфалві високо оцінили Football.ua і UA-football, а Football.ua у «збірну» взяв ще й центрального оборонця Ванче Шикова. Також UA-football високо оцінив вклад «творця» перемоги над одеситами і визначив Анатолія Демяненка тренером туру.

Крім того, Football.ua, пишучи про підсумки туру, окремо захоплюється грою «хрестоносців». Журналісти видання зазначили що ще у першому турі звернули увагу на нову якість гри лучан. «Команда Демяненко намагається показувати атакувальну гру, регулярно створювати моменти і бити по воротам. Новачки відразу вписалися у колектив, деякі стали провідними виконавцями з першого дня».

Видання вказує на те що лучани передусім тактично переграли суперника, реалізували власні гольові моменти і не дали «морякам» зіграти власну гру і тому «Волинь заслужено перемогла, набравши вже сім очок».

Football.ua також запропонував своїм читачам відразу два голи «Волині» в Одесі в номінації «Кращий гол туру». Нині на цьому сайті триває голосування.

Зауважимо й інші цікаві статистичні подробиці цього матчу: «Волинь» вперше виграла у «Чорноморця» в Одесі, адже у дев`яти попередніх поєдинках в рамках Чемпіонату України здобуто тільки дві нічиї. Максим Старцев, відігравши «сухий» матч в Одесі підняв планку власного рекорду – він не пропускає голи на чужих полях уже 805 хвилин. Крім того, парирувавши пенальті від де Матоса Старцев відбив уже четвертий одинадцятиметровий в кар’єрі (із 15).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МОЛОДЦІ ХЛОПЦІ, НАСТУПНИЙ ШАХТАР БУДЕ БИТИЙ!!!!
Відповісти