«Динамо» - «Феєнорд»: прогнози фахівців

«Динамо» - «Феєнорд»: прогнози фахівців
Вітчизняні футбольні фахівці поділилися прогнозами на перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між «Динамо» і «Феєнордом».

Про це пише ТСН.

Олександр Хацкевич, колишній півзахисник «Динамо» - 2:0

«З «Феєнордом» у мене пов'язані особливі спогади - з роттердамським клубом «Динамо» з'ясовувало стосунки в груповому турнірі Ліги чемпіонов-2002/03. На стадіоні «Де Куйп» ми зіграли внічию - 0:0, а ось на «Олімпійському» перемогли - 2:0. Перший гол вдалося забити мені після подачі Бадра Ель-Каддурі з кутового, а Валік Белькевич після перерви встановив остаточний рахунок. Хацкевича і Белькевича в «Динамо» тепер немає, але рівень новачків, які прийшли до нас цього літа, дають право сподіватися, що історія тієї зустрічі сьогодні повториться».

Андрій Демченко, колишній півзахисник «Аякса» - 2:1

«Завдання перед киянами стоїть непросте. «Феєнорд» останні кілька років переживав непрості часи, але потихеньку він починає виходити з кризи - у клубу знайшлися спонсори, і в цілому справи пішли на лад. А головний козир голландського клубу - це тренер. Рональд Куман довів, що вміє працювати з молодим і виконавцями, які стануть зірками лише в далекій перспективі. Загалом, динамівцям, які ще не набрали кондицій, слід бути максимально обережними. Рідні стіни їм, сподіваюся, допоможуть».

Руслан Валєєв, колишній півзахисник «Дутінхема» - 1:0

«Фейенорду» поки що й не снилися такі придбання, які робить останнім часом «Динамо» ! Рівень виконавців у двох командах абсолютно різний. Але саме таке «Динамо» зараз є ідеальним подразником для молодих хлопців з роттердамського клубу. Більшість з них ще не мають досівду гри в єврокубках, але найвище завзяття плюс тренерська інтуїція Рональда Кумана - на їхньому боці. Думаю, удома «Динамо» все ж переможе, але головне випробування належить скласти в гостях».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Балакати не мішки ворочати.
Відповісти