«Всіх журналістів чи громадських діячів провів би в залу», - Ігор Гузь про обшуки журналістів в облраді

«Всіх журналістів чи громадських діячів провів би в залу», - Ігор Гузь про обшуки журналістів в облраді
Народний депутат України Ігор Гузь прокоментував ситуацію з обшуками журналістів при вході в сесійну залу Волинської обласної ради.

«Я вважаю, що це кричущий факт і порушення демократичних норм, порушення прав журналістів і взагалі морально-етичних норм. По-перше, що це за охорона, яка там знаходиться в спортивному - це приватна армія Ігоря Палиці чи це офіційна структура? Я думаю, перше питання, яке треба задати, - це на якій підставі ці люди перебували в обласній раді? По-друге, я депутатом обираюся з 2002 року, і такого ніколи не було, що, коли ти запізнюєшся (тим більше, журналіст - це не депутат) - чи буде це депутат, чи журналіст, чи громадський діяч - він не зобов’язаний приходити на 10-ту годину - це ж не школа. Він міг і в пробці застряти, чи мали місце якісь інші обставини. Тому це абсолютно неправильні підходи нового керівництва обласної ради. Я можу запевнити, що, якби був у Луцьку під час сесії, всіх журналістів чи громадських діячів провів би в залу в незалежності від охорони і так далі. Вважаю, це не правильно і є порушенням чинного законодавства, я застерігаю керівництво обласної ради від таких подальших дій. Думаю, їм просто треба зробити висновки і надалі все ж таки ліберальніше ставитися до журналістів в контексті тих чи інших заходів, які проводить обласна рада», - зазначив Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 53
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякую тобі, Ігоре, за підтримку демократичних норм і цінностей.
Хочу звернутись до людей з юридичною освітою - прокоментуйте те, що сталося.
Відповісти
Володимире, не поспішайте розсипати бісер перед свиньми. Безумовно ситуація з журналістами в облраді потребує ретельного аналізу і "тітушкам" Палиці не місце в такому закладі. Усе має бути відповідно з чинним законодавством. Але Гузь тут кинув свої 5 копійок не з метою захисту журналістів чи демократичних свобод на загал. Він, як завжди, нещирий. Просто з'явилася чергова нагода задешево попіаритися. Гузь - це такий собі збоченець Ляшко волинського розливу. Не здивуюсь, якщо він незабаром візьме в руки вила або щось на кшталт і ходитиме волинськими селами, сподіваючись, що його оберуть ще раз, бо позачергові вибори в ВР не за горами.
Відповісти
:) Ігор можливо і сукин син, але наш сукин син
В нього, як у більшості з нас є свої слабкі і сильні сторони. Але чомусь вірю, що коли буде потрібно він стане поруч. На початках нашого знайомства ми ледь терпіли один одного, а зараз часом розуміємо один одного з пів слова. І навіть якщо він візьме вила і піде по волинським селам я своє ставлення до нього не зміню.
Якось так;) може трохи незграбно і з помилками)))
Відповісти
Палиця охороняє себе, як Садам Хусейн. І навіть під дверима. Боїться за своє життя - видно, є за що боятись, адже в діяльності цього так званого "каганату" важко розрізнити діяльність бізнесу і діяльність організованого злочинного угрупування. Тому й підоспів черговий винахід "каганатця". А в будівлю на Київському Майдані, 9 завжди був вільний вхід. І журналістів ніхто не обшукував, і навіть посвідчення не питали. Неприємний цей тип - палиця. А ще біль неприємні його "нововведення". В цю будівлю і так перестали ходити журналісти, а тут ще й такий "хайтек". Б-р-р-р - як неприємно. Гадаю, що журналісти не будуть ставати в чергу до палиці на обшук. Особисто я ногою туди не ступлю.
Відповісти
Неприємний тип Чечелюк бо "співає" там де платять! А порядок в усьому має бути і будівля ради не ринок, щоб вільно кому завгодно лазити і таким як Чечелюк теж!
Відповісти
Погоджуюсь з Вами. Але не хлопці в спортивних костюмах, які навіть не представилися, хто вони.
Це порядок по-вашому?
Вас на ДПЗ перестрінуть гопники в спортивних костюмах і оглянуть Ваші речі.
Приїхавши, поліція скаже Вам: порядок має бути в усьому))))
Відповісти
Пане Володимере, а чому ваша журналістка не запитала у перевіряючого хто він і з якими повноваженнями? Вона спокійно це могла зробити і під диктофон, телефон, камеру! Все ж легко робиться якщо не задатись метою роздути шкандаль. Ну і час в нас в крїні який?
Відповісти
Запитала... Уважно перегляньте відео
Відповісти
Володимир Пащенко так вправно і вміло вдає з себе борця за правду, ніде не впускає можливості попіаритись і показати себе у світлі гарному… Насправді це зовсім не так. Один з прикладів: до статті «Без луцького Майдану Київ би не встояв» був коментар, адресований Пащенкові: «А скажи-но, грамотію, як саме твій бізнес душили? Це брєд! Ти взагалі хоч уявляєш про що говориш? Ти ще скажи що тут, на Волині, у когось бізнес віджали... Так і хочеться сказати - Мудак, але не скажу... Скажу інше: чому Ти мовчиш, що Башкаленко Вам, "мирним мітингувальникам", які згодом зовсім мирними діями УМВС в області... прикрасили... чому мовчиш, що Башкаленко Вам гарячу кухню організував, палатку поставив, чому мовчиш, що Башкаленко до Вас приїжджав на Майдан і казав, що він теж за європейські цінності, казав, що теж хоче щоб його країна, ваша країна - НАША УКРАЇНА була Європейською державою і чому ти мовчиш про те, як Ви з ним поступили... Він же з Вами так не поступав, хоча і міг і мав на це усі можливості, але то таке... Правда для сильних, а для слабких злослівя...»… Так ось, на цей коментар Пащенко ніяк не зреагував… І тут знову починає розказувати кому як і що робити… З себе почни, Володька…
Відповісти
Не вийде переключити.
Там Янукович збирається повернутись.
Збігай купи квіти.
І якщо ти такий сміливий, пиши відкрито, а не ховайся за
Ніком.
Відповісти
А якже недавня стаття Твоя, Володька, про те, що тепер усі можуть тут писати коментарі без Вашої модерації аби лиш вони носили правдивий характер - а Ти береш і видаляєш коментарі? Невже ввів в оману, тобто ЗБРЕХАВ?
Відповісти
Нагадуємо, що коментарі, у яких порушуються правила ВолиньPost, модератор видалятиме без попереджень.

Поважаймо один одного!

Із правилами переконливо просимо ознайомитись тут: http://www.volynpost.com/page/1-pravila
Відповісти
Немає мабуть просто що сказати по суті Тобі, Володька...
Відповісти
Думаю,що на ЛПЗ (не на ДПЗ!!!) менше гопніків мешкає ніж на 33-му!!!
Відповісти
Вас там і не чекають Палиця молодець а ви як було бидлоття так і осталося...краще запитайте себе що ви зробили для людей та для Луцька? Нічого а Палиця умнічка
Відповісти
Думаю палиця погано закінчить, Правий Сектор наведе порядок
Відповісти
Та ну? В себе у мізках нехай ПС порядок наведе!!!
Відповісти
Саме так! Правий сектор наведе порядок, а "Правда" лежатиме на дивані і строчитиме подібні коменти.
Відповісти
Палиця витісняє з обласної ради незалежних журналістів, щоб в тиху дерибанить Волинь
Відповісти
Олігарх палиця думає зо все можно купити, єремеев так само думав но....
Відповісти
Ще тут Гуся не вистачало! Їдь у Нововолинськ і вирішуй проблеми своїх виборців-шахтарів, а то вчора Сапожніков казав, що бастувати і перекривати траси будуть, а журналісти і без тебе Гарьоня розберуться! Займись своїми депутатськими справами!
P.S. А журналістам треба язика за зубами тримати і на запитання про наявність зброї відповідати без жартів але то у Бліннікової "школа" Аверсу, що поробиш... :)
Відповісти
"якби був у Луцьку під час сесії, всіх журналістів чи громадських діячів провів би в залу в незалежності від охорони і так далі."
Чув дзвін... так пропустили всіх і у жодного журналіста проблем не було, а лише у довгоязикої Бліннікової! А толку, що ти Гузь з 2002 року обираєшься? :))) Що корисного для області зробив?! :)))
Відповісти
Віра чи Як Вас там, якщо обшук був лише у однієї журналістки нашого видання це одне і це теж неприпустимо і вимагає пояснень, але наскільки мені відомо огляд речей був не лише у Ані.
Огляд працівниками СБУ чи поліції в разі терористичної загрози це одне
Огляд невідомими в спортивних костюмах це інше
Відповісти
Речей не перевіряли то у вас не правдива інформація! Питали лише чи немає вибухонебезпечних речей чи зброї і проводили металошукачем, а от що відповіла на запитання ваша журналістка то вибачайте... виховуйте якщо Аверс не виховав!!!
Відповісти
То неправда.
У іншого журналіста перевірили, що знаходиться в рюкзаку.
А у мене до Вас питання:
якщо до Вас на вулиці підійде хлопець в спортивному костюмі і почне питати, що у Вас з собою, що ви відповісте?
Хто ці люди? Чого вони там?
Відповісти
То на вулиці перевіряли чи всеж в адміністративній будівлі ?
Відповісти
Німі журналісти на сесіях облради, покірні політики, хамство замість визнання помилки чи просто вибачень - дружно піднімаємо рейтинг Волині. наші коментарі - теж наше обличчя.А тим, хто покинув цей світ - Царство Небесне та спочивати спокійно.
Відповісти
Нас мало, але ми не мовчатимемо.
Всіх, хто розділяє наш погляд на ту ганьбу, що сталася, закликаю приєднуватися.
Писати коментарі в соцмережах
Відповісти
Це дуже добре, що таких як Ти, Володька, мало. Більше того, було б добре, якби Ви взагалі були рідікісним, зникаючим видом...):
Відповісти
В концтабір його?
Відповісти
Ні, ніколи!
Відповісти
Не в соцмережах треба писати коментарі, а подавати офіційні запити у відповідні структури. На їх основі здійснювати подальші дії
Відповісти
Богдана вступіться за колег !
Вам всі карти в руки.
Відповісти
Клімчук колись тітушками прикривався, а тепер Палиця. Чого бояться?
Відповісти
Чуєш "обізнане" - ти знаєш що то за "тітушки" були і де вони зараз і що роблять?! Мовчи краще або йди розуму позич!!!
Відповісти
Чому не викликали поліцію?Потрібно було б засвідчити фіксацію інциденту.І на підставі цього-заяву в прокуратуру.Наступного разу так і дійте.Немає чого боятися Палицю-тушку! Слідкувати за кожним його рішенням,розпорядженням.Він своє боягузство показав під час Майдану.Не все вирішує бабло!
Відповісти
панове не робіть із мухи слона.
Відповісти
Чечелюк відповідає.
Останній раз я був в стінах ОДА?.. Не памятаю... Здається, на прес-конференції міністра Пивоварського. А потім одіозна баба Головачук усе різко поламала. Незабаром її діяльності теж настане кінець, адже в Києві так званому губернатору уже готують "заупокійну". А щодо "неприємного типа Чечелюка", то я - не 100 доларова купюра, щоб всім подобатися. Якось буду обходитись без симпатій ЗМІй.
Відповісти
Пане Чечелюк! Ви краще не ганьбіться і не будіть "звіра", а то як всю правду про вас і вашу "діяльність" люди розкажуть, то дуже соромно вам буде! Ваша "діяльність" завжди полягала у наданні "послуг" властьимущим! Ви приходили, пропонували піар і вимагали гроші за "послуги" у ВСІХ губернаторів!!! Так що вам у цьому питанні краще помовчати і залиште вже у спокої Головачук, вона тут до чого? Не вона особисто припинила з вами "співпрацю", грошей на ваші "послуги" вже немає і не буде, шукайте інші джерела підробітку!!!
Відповісти
Зупиніться на хвильку, переведіть дух. Може вийде ядовита пара і трохи схаменетеся...
Відповісти
:) що підставили Ігоря Петровича? А мали захищати. Застав дурнів Богу молиться ...
Ігор Петрович - видатна людина, але" услужливый дурак опаснее врага".
Я Ігорю Петровичу зализувати не наймався. Мені ця ситуація не подобається, думаю, йому теж.
Як вийти? Просто зробити все по закону. Закон один для всіх? Чи є винятки?
Ігор Палиця особисто проходить контроль у осіб, які наділені повноваженнями цей контроль здійснювати, і всі розуміють, так треба, бо війна чи терористи ( придумаєте що)
Відповісти
Нагадуємо, що коментарі, у яких порушуються правила ВолиньPost, модератор видалятиме без попереджень.

Із правилами переконливо просимо ознайомитись тут: http://www.volynpost.com/page/1-pravila
Відповісти
Шановний пан Гузь до Вас звертаються працівники Луцької поліції. Хочемо Вам повідомити, що Луцьким ВП на даний час керують хабарники і бандити які мають своїх працівників ні за що.Тому така віддача до роботи з їхнього боку. Муковоз посімховисько взагалі вже три тижні підряд приходить у світлицю і розказує усім працівникам, що він порядний це мабуть тому що скоро його буде оцінювати особовий склад смішнго до сліз. новий закон Про поліцію порушують систематично не дають працівникам вихідних днів заставляють ходити у якісь незрозумілі патрулі, відпрацювання. Ніхто не фіксує хто скільки робить і скільки робить. Просимо Вас організувати проведення у Луцькому ВП анонімні тести та поставити питання про доцільність перебування на посадах цих клоунів, які раніше відправляли людей на ОДА тримали пр.поліції днями у підвалах, щоб при необхідності розганяти майданівців.Чому про це зараз всі мовчать. Муковоз також з ківерців відправляв хлопців.
Відповісти
Гусь у Нововолинську і наближених районах обирався і там нехай проблемами шахтарів переймається! Ще у Луцьку його не вистачало :)))
Відповісти
Тут дійсно він правий.
А Ви й надалі, полішуки, голосуйте за жидів та комуняк...
Відповісти
Чому ти так не любиш Палицю?
Відповісти
Підтримую Палицю, він на вірному шляху подолання кризи. Про які порушення демократичних і морально-етичних норм може йти мова??? Щоб прагнути змін треба не тільки говорити, як говорять до сих пір типу Гузя і т.д., а діяти, у цьому велика відмінність.
А Палиця діє, а не дає обіцянки...
Відповісти
За безпеку треба думати , а не про новини ні з чого, і робити щось корисене, а не коментувати як Гузь, і про людей треба думати там в Верховній раді.
Відповісти
Складається враження що тих бідних журналістокобмацав якийсь маньяк... стільки вереску з нічого!... Люди що з вами? Війна вже кінчилась? Солдати всім забезпечені? Сепари перестали стрілять?
НІ! Але ми краще роздуємо що охорона Палиці попросила дозволу оглянути металодетектором журналіста...
Відповісти
ГГГ!!! провів би)))) вже на щастя ти не в Обл держ. Але ще поки на жаль в ВР. Але це поки! Скоро вилетиш і звідти -недореволюціонер
Відповісти
Ти на кого батон котиш
Відповісти
Бачили очі, що обирали, їжте, щоб повилазило. Прийшов би небритий малюк в мери, аналогічно і там би обшукували. Чого на сесії сидіти поруч з охоронцем. Кулікова (оператор прес-служби ОДА) обшукували як останнього бандюка. Подивіться відео, і хто - недолугі охоронці, гопники. Не думаю, що Волинський люд хоче бути бидлом в Укропівській партократії, якщо навіть Ігор Гузь так різко висловився проти ОЛІГАРХА (голови Ради). І на ВН значно поменшало повідомлень про благодійні героїчні вчинки "Нового Луцька" і К, вибори пройшли.... Чи буде все-таки хоч якась реакція правоохоронців????
Відповісти
Останні новини
«Всіх журналістів чи громадських діячів провів би в залу», - Ігор Гузь про обшуки журналістів в облраді
09 грудень, 2015, 11:55