Хлопець поцупив 5000 гривень, телефон та велосипед

Хлопець поцупив 5000 гривень, телефон та велосипед
У Ковелі 24-річний хлопець вкрав 5000 гривень, мобільний телефон та велосипед.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Днями співробітники карного розшуку Ковельського МВ УМВС України у Волинській області затримали 24-річного місцевого жителя. Хлопець у минулому притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі, а цього разу підозрюється у скоєнні крадіжки та грабежу.

Близько третьої години ночі парубок гуляв вулицями нічного міста. Проходячи повз магазин, який працює в цілодобовому режимі, він побачив хлопця на велосипеді. Той поставив свого двоколісного друга поблизу приміщення крамниці та пішов усередину. Скориставшись відсутністю власника, підозрюваний викрав велосипед, тож продовжив «прогулянку» містом вже на ньому.

На одній із вулиць зловмисник помітив молодика. Крадій зупинився і запропонував перехожому придбати у нього велосипед. Потенційний покупець відмовився, сказавши, що гроші йому потрібні на інші речі. Почувши таку відповідь, 24-річнй ковельчанин силоміць відібрав у потерпілого гроші, а це 5000 гривень, і мобільний телефон.

Недовго думаючи, останній звернувся із заявою до ковельських правоохоронців. Зловмисника вдалося затримати. Велосипед та частину грошей повернуто власникам.

Наразі за даним фактом порушена кримінальна справа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Хлопець поцупив 5000 гривень, телефон та велосипед
31 липень, 2012, 13:56