В СБУ заперечують інформацію Палиці щодо терористичної загрози в області

В СБУ заперечують інформацію Палиці щодо терористичної загрози в області
"У зв'язку з терористичною загрозою", - так голова обласної ради Ігор Палиця пояснює проведення огляду журналістів в обласній раді.

"Під час роботи другого пленарного засідання першої сесії сьомого скликання були застосовані практичні заходи для забезпечення антитерористичного захисту адмінприміщення обласної ради, а також для попередження та профілактики терористичних проявів", - йдеться в офіційному повідомленні Ігоря Палиці, опублікованому на сайті Волиньради.

Між тим у СБУ заперечують інформацію щодо існування терористичної загрози в області:

"На сьогоднішній день ситуація в регіоні повністю контрольована правоохоронними органами, постійно здійснюється комплекс заходів, направлений на протидію тероризму, сепаратизму та іншим можливим злочинним проявам на території області, - повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області.

Окрім того, в управлінні СБУ додають, що у зв'язку з бойовими діями, які ведуться на території нашої держави, кожен з нас повинен бути уважним до подій, що відбуваються навколо.

"Нагадуємо, що в Управлінні цілодобово діє телефон довіри, за яким можна повідомити про будь-які відомі факти підготовки та скоєння протиправних дій, що можуть зашкодити цілісності та безпеці нашої держави. Телефони довіри: 0332-24-40-25, 097-7-911-911"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дыма без огня не бывает
Відповісти
разве с дымовой шашки...
Відповісти
В СБУ працювати в нас вміють навіть??? А я думала, що тільки пАнти гАлімі ганяти за татусеві та на ші гроші... Більше там нічого не вміють!!! А тим більше не знають... Вже в Донецьку знали і їх сюди приволокли... Отак і живемо по-бАгатому на пАнти і в цьому всі біда...
Відповісти
Агов,СБУ! Чому не встановлюєте осіб,що перевіряють ? Або чому не реагуєте? Дивіться,а то приїде Палиця до вашої контори і почне його охорона вас перевіряти....Далі не хочу продовжувати.
Відповісти
Ціково, а з яких то таких пір постійно здійснюється комплекс заходів, направлений на протидію тероризму, сепаратизму та іншим можливим злочинним проявам на території області правоохоронними органами? Голова облради вчинив гідно задля безпеки своїх колег. Роздули з мухи слона, що людина дбає про безпеку...Люди схаменіться, що з вами коється
Відповісти
З таких "мух" починається вседозволеність.З початку показується хто я є,мені можна переступати закон,мені можна вводити свої правила,мені можна мати свій воєнізований підрозділ, і пішло-поїхало.Доки люди не спинять.
Відповісти
Останні новини
В СБУ заперечують інформацію Палиці щодо терористичної загрози в області
09 грудень, 2015, 16:32