У Луцьку пройде І-й Форум волонтерів

У Луцьку пройде І-й Форум волонтерів
15 грудня «Фундація розвитку громад» в рамках проекту «Створення Центру волонтерської співпраці та розвитку» організовує І-й Форум волонтерів Волинської області.

Захід розпочнеться о 10:00. Місце проведення: вільний простір «Третє місце» (вул. Карбишева, 1, оф. 412).

«В сучасних умовах все більше українців вирішують стати волонтерами, вони хочуть підтримати незахищені верстви населення, зробити добру справу й просто сприяти зміненню нашої країни. Адже як відомо, якщо хочеш змінити світ – потрібно почати з себе. Однак чимало людей стикаються із нерозумінням специфіки роботи та не знанням з чого потрібно почати. Ми впевнені, що у волонтерстві не повинно бути конкуренції, потрібно допомагати один одному та ділитися досвідом. Тож саме з цією метою й вирішили організувати Форум. Надіємося, що він приверне увагу небайдужих волинян, допоможе краще зорієнтуватися у роботі та отримати натхнення для майбутніх звершень», – зауважує керівник відділу проектів організації Олена Ярощук.

Під час заходу будуть розглянуті основні напрямки сучасного волонтерства, оголошено практичні звіти ГО та проведено благодійні майстер-класи по виготовленню новорічних іграшок. Зауважимо, що усі виготовлені іграшки будуть передані у сиротинці та центри для дітей-інвалідів.

Для виступу на Форумі запрошуються представники місцевих волонтерських груп та формацій, представники ВОДА та місцевого самоврядування.

З метою уточнення деталей звертайтеся за телефоном: (067) 332-88-02.

Для участі у форумі необхідна попередня реєстрація!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.