Волинському митнику за хабарі загрожує 10 років ув'язнення

Волинському митнику за хабарі загрожує 10 років ув'язнення
Головним слідчим управлінням та департаментом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо інспектора Волинської митниці Державної фіскальної служби України.

Вказана службова особа, будучи наділеною владними повноваженнями, систематично одержувала неправомірну вигоду на загальну суму 28 тис. грн за безперешкодний пропуск товарів через державний митний кордон України та була викрита під час контрольованої передачі грошових коштів. Про це повідомляє ІА ZIK із посиланням на управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Обвинувальний акт щодо митника-хабарника за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, скеровано до суду.

Нагадаєио, санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що з кимось неподіливсі?чи комусь його посада знадобилася
Відповісти