Влада Києва взялася за петицію про передачу Києво-Печерської лаври УПЦ КП

Влада Києва взялася за петицію про передачу Києво-Печерської лаври  УПЦ КП
Київська міська рада прийняла до розгляду електронну петицію про переведення Києво-Печерської лаври з Московського у Київський патріархат.

Петиція вже набрала 10 354 підписів за мінімально необхідних 10 тисяч.

Як повідомляє у середу прес-служба Київської міськдержадміністрації, електронна петиція за проведення збору підписів громади міста Київ про переведення Києво-Печерської лаври з Московського в Київський патріархат набрала необхідну кількість голосів і прийнята до розгляду відповідно до рішення Київської міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Досить годувати генерала ФСБ Кірілла, у котрого з-під ряси стирчать погони !
Відповісти
кінець світу вже близько, раз таке робиться
Відповісти
А про Почаївску лавру забули.Менше тітушок пригріватимуть.
Відповісти
да,кінець світу вже близько. наш народ сам винен.мало того,що своїх же людей топлять в ложці води, так щей Бога гнівлять.
Відповісти
чіпляються невідомо за що .А де написано скільки голосів треба зібрати? Я думаю що прихильників істинної православної віри не 10000 ,а сотні тисяч. Їх хтось питає?
Відповісти
а їх і не будуть питати! їм же ж "свої люди треба кругом"...
а ми що, "прокляті москалі". завжди була, є і буде УКРАЇНСЬКА ПРАВОСЛАВНА ЦЕРКВА, а не ваша філаретіївська українська ПАТРІОТИЧНА церква київського патріахату. за свій патріотизм, готові відвернутись від Бога.. ваше право, але кінець сумним буде.
Відповісти
Спочатку потрібно відновити істину в Мінюсті і назвати речі своїми іменами- РОСІЙСЬКА ПЦ в Україні! В с.Липляни на Проводи жидичинський піп "отець" Володимир Гелета видав на проповіді:"Що поганого вам Росія зробила? Без Росії ви ніхто!" Ось вам і "істинна" віра. Покручі путінські.
Відповісти
...її будували разом з вашим Філаретом? Ні? Тоді закрийте мордяки і не простягайте свої брудні лаписька до наших святинь....
Відповісти
Перший поштовх до громадянської війни! Мене охрестили, вінчали і охрестили моїх дітей в Українській Православній Церкві (МП) і там мене відспівувати будуть!!!! Бо нема зараз важливіших справ? Залишилось церкви "опорядкувати"? Ви гірше рядянської влади що куполи зривали!!! Хочете Киевопечерську лавру? То будуйте собі!
Відповісти
тебе піп хрестив, певно, лопатою
Відповісти
певно ти хрещений .що немудрий.А лавру хочете.то будуйте.а то все силою відбираєте.
Відповісти
ви не праві! це наша церква! не треба в нас її заббирати!
Відповісти
ви тільки шо можете то грабувати і забирати церкви як ті татари, ну то будуйте ми ж вас не гонимо! якшо кастьоли є і там тіьки малесенька частинка по країнській і гроші відсилають папі римському то це вас не хвилює!
Відповісти
і ми нікому гроші не відсилаємо, ми все віддаємо у дітдоми і т д
я сама ходжу в реабілітаційні центри і знаю як те все робиться то будь ласка людям на вуха лапшу не вішайте!
Відповісти
згадую, як в далеких 90-х "патріарх філарет" говорив, що немає ніякої української церкви, що українська мова - мова диявола. що змінилося? а просто не вибрали філарета патріархом Московським, от і образився дідусь Денисенко... бідненький. але він знайшов вихід - обрав сам себе "патріархом"... і як ви, сліпі кп-шніки смієте щось говорити проти православної церкви?! захищати Мішу зінкевича, в якого що не проповідь - виступ про патріотизм, йому б в ВРУ розказувати свої брудні петиції. розказувати, що Православна церква вбиваєш синів нашої держави? а ви хоч щось робите, що б цього не було? ой. вибачте, яж забув - ви лише й можете сидіти в соц мережах та й говорити всяку брехню, мов яка церква погана. ГАНЬБА, ГАНЬБА, ГАНЬБА!!!!!!!
Відповісти
до речі, не видаляйте коментарі. я звичайно розумію, що правда очі коле. але ж...
Відповісти
Останні новини
Влада Києва взялася за петицію про передачу Києво-Печерської лаври УПЦ КП
10 грудень, 2015, 02:21