У Луцьку відбудеться благодійне театральне дійство - «Казки Оле-Лукоє»

У Луцьку відбудеться благодійне театральне дійство - «Казки Оле-Лукоє»
В обласному центрі Волині відбудеться благодійне театральне дійство «Казки Оле-Лукоє».

Про нього розповіли організатори 9 грудня під час прес-конференції, пише Волинський інформаційний портал.

Головний бібліотекар відділу мистецтв Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Любов Фрадинська розповіла, що проект «Творчість заради життя» стартував у 2013 році. Спочатку кошти збирали для однієї онкохворої дівчинки. До допомоги долучилися різні організації, фотографи, музиканти, тож вдалося зібрати чималеньку суму.

За словами Фрадинської, такі проекти, окрім власне благодійної мети, виховують у дітях чуйність, розвивають таланти.

Цього разу до проекту долучилися студія Наталії Журавльової, бальні колективи, гімнасти, балетна студія «Жизель». Разом вони подарують лучанам благодійну театральну постановку «Казки Оле-Лукоє».

Засновник благодійного фонду «Стопрак» Сергій Адамчук розповів, що цього року за мету ставлять допомогу дітям, які потребують паліативної допомоги. На Волині 341 така дитина. Малечі треба забезпечити достойне життя, а це великі кошти для їхніх родин.

Тож організатори, а також юні актори Софія Книш, Гліб Адамчук та Савелій Закуштуй запрошують усіх 14 грудня о 18-ій годині відвідати виставу у Волинському облмуздрамтеатрі.

До слова, о 17-й годині в театрі стартує ще один захід – благодійна виставка-продаж іграшок із фетру. Координатор акції «Тепла іграшка надії» Анна Єкименко-Поліщук розповіла, що до неї долучилося чимало майстрів, які не тільки шили з фетру ялинкові прикраси, але й проводили різноманітні майстер-класи. Нині зібрали вже майже двісті іграшок, тож на ярмарку охочі зможуть придбати їх і тим самим допомогти недужим діткам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.