ТОП-10 найбажаніших українських холостяків

ТОП-10 найбажаніших  українських холостяків
Українці готуються до свята Андрія, передноворічних ворожіннь й гулянь.

Портал Znaj.ua склав рейтинг найбажаніших наречених України.

Так що дівчатам варто приготуватися.

Микола Тищенко

43-річний київський ресторатор вже двічі був одружений і виховує сина Данила від першої дружини. Він власник мережі ресторанів "Наша Карта". Микола народився в Києві, здобув освіту інженера. З юності захопився дзюдо і зараз вже майстер спорту. Серед його хобі - бокс і футбол. У 2005 році бізнесмен і ресторатор Микола Тищенко вирішив почати кар'єру шоумена і продюсера.

Микола гарний, знаменитий, багатий, успішний і знаходиться в пошуку своєї любові! Тищенко є членом журі реаліті-шоу "МастерШеф". У 2005 році українські парламентарії нагородили Миколи Тищенка почесною грамотою "За заслуги перед народом України", а в 2007 році він отримав грамоту від уряду країни "За благодійну діяльність".

За словами самого Миколи, він абсолютно відкритий для нових стосунків. Для нього зовсім неважливий статус нареченої. Важливі тільки щирість намірів і справжні почуття. Зараз Микола повністю зайнятий професійною діяльністю. Тищенко й раніше досить часто потрапляв "під приціл" об'єктивів телекамер, але тепер вся країна уважно стежить за молодим і успішним бізнесменом, який, у свою чергу, не перестає дивувати.

Артем Мілевський

30-річний Артем Мілевський - український футболіст, нападник. Родом з Мінська. Артем там же був відданий батьками у футбольну школу, де став грати за юнацьку команду "Зміна". Виріс в Білорусії, але після переїзду до Києва вирішив прийняти українське громадянство. У 2000 році Артемом зацікавилося київське "Динамо". За збірну України Мілевський дебютував на Чемпіонаті світу-2006 року. Цього ж літа він встиг стати віце-чемпіоном Європи у складі молодіжної збірної України.

У початку 2013 року Артема відправили у другий склад "Динамо". За "Динамо" (Київ) Мілевський провів 278 матчів і забив 87 м'ячів.

У вересні 2013 року він підписав контракт з турецьким "Газіантепспором", а наприкінці грудня того ж року розірвав його за згодою. А торік приєднався до казахстанського "Актобе", але через тиждень з'ясувалося, що угода з оформлення переходу зірвалася.

Незважаючи на зайнятість, Артем знаходить час на захоплення. Він любить їзду на машині і відпочинок з друзями на природі. Зізнається, що любить красиво одягатися. А дівчину шукає по любові, а не з розрахунку. Йому подобаються жінки, що домоглися певних успіхів у своїй професії.

"Зовні мені подобається актриса Єва Мендес. Як людина вона повинна бути щирою і вміти підтримати, коли погано ", - зізнався Артем.

Алан Бадоєв

34-річний український режисер і продюсер Алан Бадоєв народився в Беслані, а виріс у Горлівці Донецької області.

Закінчив Київський інститут кіно і телебачення. З другого курсу Алан Бадоєв почав підробляти різними способами: починав з того, що роздавав листівки на ринку для рекламних кампаній.

З часом Алан знайшов друзів в рекламних агентствах.

Під час навчання в інституті Бадоєв почав знімати документальне кіно. Алан - публічна людина. Був завжди об'єктом пильної уваги преси і шанувальниць. 9 років перебував у шлюбі з Жанною Бадоєвою, але три роки тому вони розлучилися. У пари підростає дочка.

Бадоєв зізнається, що він дуже зайнята людина і на особисте життя у нього часу зазвичай не вистачає.

Сьогодні продюсування вважається досить престижним і прибутковим заняттям. Багато видатних особистостей шоу-бізнесу вже встигли вивести у світ не одного виконавця, який пізніше ставав кумиром молоді. Досяг успіху в цій сфері та Бадоєв. У 2009 році він взявся за розкручування співака Макса Барських.

Зараз Алан - ведучий, режисер, сценарист і кліпмейкер, але насамперед - холостяк.

Кирило Турчинов

22-річний Кирило - єдиний син глави РНБО Олександра Турчинова. Відразу після школи хлопець вступив на юридичний факультет Київського національного економічного університету, звідки на четвертому курсі перевівся в Академію праці, соціальних відносин і туризму. Кирило - член Асоціації філософського мистецтва.

Встиг написати роман "Electi" під псевдонімом Алекс Кирилов.

Не так давно в пресу потрапив скандал Турчинова-молодшого з одержанням повістки з військкомату - раніше хлопець військову службу не проходив, довелося сходити у військкомат і навіть стати на облік. Незважаючи на всі пересуди в пресі, його мати Ганна Турчинова заявила, що, якщо син вирішить відправитися служити, перешкоджати йому вона не стане.

Олег Лісогор

39-річний спортсмен і чемпіон народився в Броварах під Києвом. Закінчив Київський університет фізкультури і спорту. Спортом він займався з дитинства і встиг стати не тільки чемпіоном з плавання, але і майстром спорту міжнародного класу.

Плавання не відразу стало покликанням Олега. Він починав тренування, потім кидав, але повертався за наполяганням тренера. Дебютував Олег в 1996 році у Франції.

Лісогор є автором кількох світових рекордів. Зокрема, на дистанції 100 м він не один раз досягав рекордного часу 58.14 секунди, а пізніше 58.08. Олег робив спроби створити сім'ю. Але вони не були вдалими.

Крім плавання, Олег зізнається, що любить вечірки в нічних клубах. А ось знайомитися з дівчатами на вулиці соромиться.

Валерій Писаренко

Народний депутат і холостяк, 35-річний Писаренко родом з Нової Каховки.

У 2002 році з відзнакою закінчив Академію адвокатури України при Київському національному університеті.

Тоді ж почав займатися адвокатською діяльністю. Незабаром став заслуженим юристом України. Його професійна біографія - доказ того, що успіху можна досягти тільки своїм розумом і працьовитістю. Щоб щось змінити в країні, Валерій пішов у народні депутати від фракції БЮТ. Зараз він нардеп вже вчетверте.

"У школі, в інституті мені було не до кохання. Мої однокурсники щосили переживали перші почуття, а я вчився: вранці - лекції, після обіду - робота, вночі - підготовка до семінарів. Часу на особисте життя не залишалося. Хоча, звичайно, я пережив серйозне захоплення ", - зізнався Писаренко.

Валерій любить автомобілі і спортивні літаки.

Олександр Пономарьов

Співак, поет і композитор, 42-річний Олександр Пономарьов з Хмельницького. Там він робив перші музичні кроки в місцевому музичному училищі.

Далі вступив на вокальне відділення Львівської консерваторії. У цьому ж році в Донецьку він вперше вийшов на професійну сцену, взявши участь у всеукраїнському фестивалі Червона Рута.

Від першого шлюбу з Оленою Мозговою у Пономарьова дві дочки. Зі своєю другою дружиною Олександр Пономарьов познайомився в січні 2006 року. Вікторія Мартинюк народила Олександру сина. Але пара розпалася.

Зараз Пономарьов - мегазірка, бізнесмен, телеведучий і, до того ж, гарний мужчина. Словом, є на кого око покласти і поборотися. Окрім музики, Саша захоплюється спортом, в минулому активно займався боксом і навіть став майстром спорту.

Вадим Абрамов

35-річний Вадим - один з найпопулярніших телеведучих на ТБ, а ще він актор, стиліст, діджей, шоумен.

Вадим - киянин, закінчив із золотою медаллю школу і Національний технічний університет. Але з технікою справа не заладилася, ще зі студентських часів хлопець підробляв у клубах і на вечірках.

З 1999 року Абрамов став телеведучим ранкового розважального шоу на телеканалі БІЗ-ТВ Україна, а потім і редактором телеканалу. З 2015 року він ведучий соціального реаліті "Ревізор" на Новому каналі.

Крім телебачення, Вадим захоплюється дизайном та французькими фільмами.

Він вільно розмовляє декількома мовами. Життя Вадима наповнене яскравими моментами і незабутніми мандрами. Він любить подорожувати і об'їздив майже весь світ. Але супутниці життя поки не зустрів.

Дмитро Коляденко

Зараз Діма Коляденко багатий і успішний актор, співак, хореограф і танцівник, один з найбільш епатажних виконавців української естради.

44-річний уродженець Мурманська закінчив театральне училище в Дніпропетровську. Після служби в армії Дмитро працював у Сумському драматичному театрі. Ще в Сумах створив і очолив балетну групу "Арт-класик", з якою пізніше вже в столиці брав участь у створенні таких хітів, як мюзикли "Фігаро", "Снігова королева", "Попелюшка".

З Сум Дмитро вирушив підкорювати столицю. Був хореографом, ведучим кількох популярних телевізійних проектів, в 2011 році записав власний альбом.

Дмитро був одружений з хореографом Оленою Коляденко - вона керівник відомого балету Freedom. У 1993 році від цього шлюбу народився син Філіп. Але у пари не склалося. Ще кілька років Дмиро був бой-френдом відомої виконавиці Ірини Білик, за романом з якою спостерігала вся країна. Але і цей роман закінчився. Зараз Коляденко вільний, як вітер, і готовий до нових стосунків.

За його зізнанням, він не боїться дивувати і епатувати як публіку, так і свою обраницю. У житті Дмитро любить керувати автомобілем, відвідувати ресторани і тусовки, обожнює шопінг.

Андрій Данилко

Артиста Андрія Данилка знають у світі за псевдонімом і образом Вєрки Сердючки, з якою він навіть на Євробаченні встиг засвітитися.

42-річний полтавець досі неодружений, у чому звинувачує свою роботу. За його зізнанням, сценічний образ не дозволяє знайти звичайне людське щастя.

Грати на сцені Данилко почав ще зі шкільних КВНів, пізніше займався вокалом в театрі-студії "Гротески", закінчив естрадно-циркове училище по класу розмовного жанру, а потім і Київський національний університет культури.

Виступав на естраді як артист розмовного жанру в різних образах, але найбільшим успіхом у публіки досі користується образ провідниці Вєрки.

Саме його Вєрка отримала запрошення від телеканалу "1 + 1" - так почалася передача "СВ-шоу" і спільна кар'єра Андрія і Віри.

Зараз Данилко - продюсер, композитор, автор пісень, режисер, сценарист, телеведучий, актор, а ще - Народний артист України. Має власний "Театр Андрія Данилка"

Робота забирає у нього дуже багато часу. Сам Андрій зізнається, що, на відміну від своєї Сердючки, не любить великих компаній і галасливих гулянок. У вільний час любить усамітнитися з книгою або хорошим фільмом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де в списку я ??? А де Пащенко ???? :)
Відповісти
Уважно читай заголовок - "найбажаніших"
Відповісти
а де Колос???
Відповісти
Яким дивом Турчинов молодший у цьому переліку опинився???
Відповісти
Останні новини
ТОП-10 найбажаніших українських холостяків
10 грудень, 2015, 22:39