На Донбасі внаслідок обстрілу «Градами» перестала розмовляти дитина. ВІДЕО

На Донбасі внаслідок обстрілу «Градами» перестала розмовляти дитина. ВІДЕО
Бойовики "ДНР" відновили використання установок "Град" на лінії фронту. Реактивними ракетами кілька разів було обстріляно Зоряне, йдеться в сюжеті ТСН.

Під ударом опинилися житлові споруди. Зокрема, постраждав будинок родини, котра переїхала з прифронтового Гірника саме з міркувань безпеки. Тепер люди дивляться на 1,5-метрову вирву в лічених метрах від будинку. Снаряди розтрощили сарай, паркан і повалили дерева в саду. Уламками посікло стіни, побило шибки та вбило улюбленця дітей – домашнього кота.

Батьки під час обстрілу схопили дітей і сховалися в підвалі. Якщо самі хоч якось трималися, то маленьких пережите налякало до сліз. Наймолодша дівчинка, Кароліна, після жахіття не отямилася досі.

"Вона мовчить. От як оце почали стріляти – і вона мовчить після цього", - кажуть батьки.

Напрямок прильоту "Градів" уже встановили спостерігачі ОБСЄ. Ракети були випущені в районі Старомихайлівки – нині це окупована проросійськими бандами територія. Яка мета цих обстрілів – українські військові не розуміють. Кажуть, нічого вартого такої "уваги" поблизу немає. "Куди вони хотіли влучити – говорити важко. Але влучають вони по мирному населенню", - констатує представник центру з контролю за дотриманням припинення вогню Юрій Бондар.

Загалом протягом дня бойовики 25 разів відкривали вогонь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.