У Луцьку Святий Миколай збирає подарунки діткам, які цього найбільше потребують

У Луцьку Святий Миколай збирає подарунки діткам, які цього найбільше потребують
«Миколай про тебе не забуде» – щорічна благочинна акція, завданням якої є зібрати та роздати подарунки для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

У Луцьку акція вдев’яте об’єднає небайдужих волинян, які хочуть привітати неповносправних діток, сиріт, дітей з малозабезпечених, багатодітних сімей та родин бійців АТО, які особливо потребують нашої уваги та любові, інформують організатори.

Залишити подарунки (солодощі, іграшки, книжки, канцелярське приладдя, засоби гігієни) дітлахам, які цього потребують, можна на Фабриці Святого Миколая, яка знаходиться у Волинській обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки (за адресою вул. Шопена, 11).

Також ви можете допомогти Чудотворцю прийти в домівки всіх дітей, ставши Помічником Святого Миколая - попрацюйте на Фабриці та допоможіть рознести подарунки малечі. Для того, щоб стати волонтером акції, потрібно заповнити анкету.

Подробиці - в спільноті у соцмережі ВКонтакті.

Партнери громадські організації: ВМГО «ФРІ», ПЛАСТ, ІСКРА, СГО «Молодіжна платформа», Студентська рада Волині, Автомайдан «ВОЛИНЬ», Волинське обласне відділення Дитячого фонду України, Центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради, Управління освіти, науки та молоді ВОДА.

Інформаційні партнери: Інформаційне агентство Волинські Новини, ВолиньPost, інформаційний портал Волинь info, Таблоїд Волині, Громадське.Волинь, Волинське телебачення.

ДОВІДКОВО: акція «Миколай про тебе не забуде» започаткована у Львові в 2001 році та проводиться щорічно по всій території України напередодні Дня Св. Миколая. Мета акції - допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Св. Миколая у багатодітні та малозабезпечені сім’ї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку Святий Миколай збирає подарунки діткам, які цього найбільше потребують
11 грудень, 2015, 14:14