Кияни повезли додому Зимовий кубок КВН. ФОТО

Кияни повезли додому Зимовий кубок КВН. ФОТО
Київська команда «АГА» повезла у столицю Зимовий кубок КВН, який вперше розіграли в Луцьку.

Свято сміху відбулося 10 грудня в Палаці учнівської молоді, - пише VIP.

Ведучий Андрій Зубенко нагадав, що в нинішньому сезоні не відбудеться чверть- чи півфіналів. Цього року відбудеться розіграш кубків. Команди, які стануть їх власниками, візьмуть участь у фінальній грі за Суперкубок.


Отож, цього разу команди боролися за Зимовий кубок, який у луцькому КВН розіграли вперше. До обласного центру Волині з цією метою завітали команди «АГА» (Київ), Збірна Рівного, «Загорецька Людмила Степанівна» (Львів), «Чак Норріс» (Камінь-Каширський).

У «Візитці» жартували про піст, політику, про різні професії і тому подібне. Наприклад, розповіли, як священик обмовився в церкві: «Во ім’я Отця, і Сина, і святого Духа. All in!». А от «Загорецька Людмила Степанівна» відразу зізналися, що у них – проблеми з гумором. Але попри це подальша гра показала, що глядачам та журі вони сподобалися.


Команда «АГА» підсилила свій склад глядачем із залу. А обирали його, кинувши букет, як на весіллі.

Опісля відбулися конкурси «Розминка» та «Біатлон», де бали заробляли короткими жартами. «Ну що, знайшли хату на Новий рік? – Та головне, що я тьолку знайшов», – відбувся діалог між гравцями. «Китайці, коли їдять лимон, сліпнуть», «Теща врятувала зятя – не було би щастя, та нещастя допомогло», «У Львівських центрах зайнятості заспокоюють: ну-ну, всіх грошей не заробиш…» – намагалися команди розсмішити глядачів.


Підсумковим став конкурс «Музичне домашнє завдання». Кияни знову запросили на сцену глядачів, аби ті допомагали їм озвучувати їхні дії. «Чак Норріси» показали, як козаки в Луцьку тусувалися. Львів’яни намагалися виконати норматив музичного конкурсу, вивівши на сцену третім «звукача» – це вже 33 % виступу. Решту «добили» грою на щоці.


Гості з Рівного організували на сцені конкурс провідниць із Америки, Японії та України. Іноземці хвалилися сервісом, де в вагоні є вологі серветки з запахом жасмину чи сакури. «А у нас волога постіль. Теж інколи із «запашком», – хвалилася українка.

Переможцем і володарем кубку у результаті зіграних конкурсів стала команда із Києва «АГА».

На завершення члени журі поділилися своїми враженнями про гру. Майор запасу 51-ї Володимир-Волинської окремої механізованої бригади Олег Ковалинський подякував організаторам, що традиційно сприяють волонтерам у зборі коштів для бійців, які перебувають у зоні бойових дій на Сході, а також за те, що виділяють безкоштовні квитки для бійців АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кияни повезли додому Зимовий кубок КВН. ФОТО
11 грудень, 2015, 15:46