У Луцьку почали зводити пам’ятник Бандері. ФОТО

У Луцьку почали зводити пам’ятник Бандері. ФОТО
Біля Центру реєстрації актів цивільного стану, що на проспекті Соборності в Луцьку, розпочалося зведення пам’ятника Степанові Бандері.

Про це 31 липня повідомив голова Братства УПА на Волині Василь Кушнір.

Нині територію навколо майбутнього пам’ятника огородили парканом. Тут планують заливати фундамент. Поки що це всі роботи, які заплановані найближчим часом. Адже для зведення пам’ятника необхідна більша сума, ніж та, що поки що є.

Як повідомив начальник управління будівництва Луцькради Леонід Карабан у міському бюджеті передбачено 150 тисяч гривень. Роботи здійснює фірма «Гранітбудексклюзив».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
проти бандери нічого не маю, а от його сучасні адепти всі до одного феєричні довбо...би. тьфу...весь день зіпсували.
Відповісти
І все ж. Справа великого Лєніна живе й перемагає. Народ не може без кумирів. Цвіти куда то нада носіть. Не вибрасивать же прямо перед загсом. А от чи зів'ялі вчасно вивозитимуть, то ще вопрос.
Відповісти
Во бля... Тільки женитися надумав, а тут ЗАГС загородили. Ну нічо. Ще трохи підросту.
Відповісти
Маразм крєпчаєт...
Відповісти
І Додайте слоган на РАГС "вічна память бандері"
Відповісти
А давайте Сталину памьятник поставим, он же войну с Немцами вииграл - ГЕРОЙ. А место для памятника выберем где то возле Собора!!! Убийцам ставить памятники НЕЛЬЗЯ идиоты!!!! Еще и возле ЗАГСа...
Відповісти
І образа хай тримае шоб молодят благословив
Відповісти
и образа хай тримае
Відповісти
А хто дозволив???
Є вулиця імені Бандери - там і будуйте! Це маразм - біля РАГСу і пам'ятник Бандері?! :) Це по Луцьки, як Леся біля театру ім.Шевченка, а Шевченко біля...! :)))
Відповісти
Памятник, памятником, нічого проти не маю. Головне щоб вони до 25 серпня справились. Бо я собі не уявляю як буде проводитись StarTrack Open Air!!!
Якщо тільки фундамент, а грошей на більше немає, то навіщо ставити такий здоровенний паркан???
Це ж маразм!!
Відповісти
Це взагалі вже безпрідєл памятники біля загсів давайте ще біля церков будем ставити ??? по перше це палац урочистих подій падлюки схаменіться поки ще не пізно люди давайте боротися проти цього безпридєлу.... Збираю банду на проголошення проти цього памятника а саме біля Загсу...
Відповісти
Iдийоти
Відповісти
Треба буде біля нього ставити цілодобову варту, як біля мавзолею в Москві. Бо інакше буде він постійно фарбою, або ще чимось вимащений. Це буде не місце, "де цвєти палажить", а об’єкт політичної помсти. Те ж саме чекає і майбутні (не доведи Боже, щоб вони були!)пам’ятники Сталіну, Лєніну і компанії. Не можна в Україні ставити пам’ятники політикам.
Відповісти
Нехай "Свобода" будує пам"ятника власним коштом, а не за мої податки. В Луцьку є безліч платників податків, яким Бандера по барабану або й просто ненависний. Є віруючі, які взагалі далекі від політики і політиканства, чому їхні податки мають використовуватися на такі потреби?
Відповісти
Я ГЛИБОКО ПЕРЕКОНАНИЙ,ЩО ДО ВІДКРИТТЯ ВІН НЕ ДОСТОІТЬ, А, ФІРМА, ЯКА ВЗЯЛАСЯ ЙОГО СПОРУДЖУВАТИ - ОБАНКРОТИТЬСЯ
Відповісти
Пане Олеже, вчіться вимикати капслок )
Які грііізні слова... ))) Дивіться, щоб не надірватись...
Відповісти
От брехун Романюк!А казав що памятника на цьому місці не буде.Сьогодні ж піду у церкву і поставлю свічку за упокій усіх хто до цього причетний.Хай усі передохнуть...
Відповісти
Одного не розумію: Чому саме біля РАГСу??
Відповісти
Жах, зіпсували таке гарне місце зіпсували, добре що встигли одружитися до цього паскудного момента, пам"ятник бандиту нацисту ставлять, ставте перед своїм будинком і милуйтьеся ним
, а мене верне як тільки згадую про цього морального виродка нашої історії. Влада, куди ви дивитеся, що робиться??? Коли цей народ почнуть чути ті, кого ми обирали???
Відповісти
slava STEPANY BANDERI
Відповісти
Останні новини
У Луцьку почали зводити пам’ятник Бандері. ФОТО
31 липень, 2012, 16:40