На різдвяно-новорічні заходи Луцькрада витратить майже 20 тисяч

На різдвяно-новорічні заходи Луцькрада витратить майже 20 тисяч
Луцький міський голова Микола Романюк підписав розпорядження «Про новорічно-різдвяні свята». У документі йдеться про заходи, які відбудуться у місті з нагоди різдвяних свят.

Про це стало відомо у п’ятницю, 11 грудня.

Мер Луцька Микола Романюк підписав документ, який формує перелік заходів щодо проведення в місті новорічних і різдвяних свят для дітей.

Даний документ підписаний з метою «організації та проведення новорічно-різдвяних свят, створення належних умов для відпочинку лучан і гостей та формування позитивного іміджу міста».

Згідно з документом, у місті передбачені такі заходи: акція «Миколай пам’ятає про всіх», яка має відбутись 19 грудня о 15:00 біля пам’ятника Святому Миколаю; театралізоване загальноміське свято засвічення новорічної ялинки на Театральному майдані – 19 грудня о 16:00; святковий ярмарок на Театральному майдані у грудні 2015 – січні 2016 років та інше.

Також у документі йдеться про «цікавинку» від міської ради: забезпечення звучання фонограм колядок та щедрівок у різдвяні дні у громадському транспорті, на ринках міста, у закладах торгівлі, на Театральному майдані.

На всі ці та інші заходи Луцька міська рада планує витратити 18,5 тисяч гривень. З них 11,5 тисяч на подарунки для діток пільгових категорій, ще 5 тисяч на виготовлення афіш та 2 тисячі на придбання святкової квіткової композиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як же це багато
........
Відповісти
Потратили б 200 тис. , то всі б кричали що вкрав Романюк.... Нам не догодиш!!!!!
Відповісти