Рингові бої у Верховній Раді: ви будете шоковані. ВІДЕО

Рингові бої у Верховній Раді: ви будете шоковані. ВІДЕО
Спроба винести з парламентської трибуни прем’єр-міністра Арсенія Яценюка виглядала ефектно, але не стала найбільш видовищним з’ясуванням стосунків у Верховній Раді VIII скликання.

Сайт "24" зібрав найгучніші порушення парламентського етикету нинішніми депутатами.

4 грудня 2014 року

Перша бійка у нинішній Верховній Раді сталася після голосування за склад парламентських комітетів.


Інцидент виник між депутатами від "Блоку Петра Порошенка" і позафракційним депутатом Володимиром Парасюком. Парасюк підійшов до місць депутатів із фракції БПП і почав висловлювати своє обурення з приводу голосування за постанову щодо керівництва комітетів.

Коли хтось спробував змусити Парасюка замовкнути, сказавши "тут тобі не Майдан", новообраний депутат обурився, у відповідь деякі депутати із фракції БПП почали його штовхати.

12 лютого 2015 року

Під час засідання Верховної Ради нардепу від "Самопомочі" Єгору Соболєву розбив губу народний обранець від "Батьківщини" Вадим Івченко. Депутати почали сперечатися під час розгляду законопроекту щодо спрощення умов ведення бізнесу.

Сам Соболєв інцидент у Раді назвав "бійкою проти корупції". Народних обранців швидко розборонили інші парламентарі.

3 березня 2015 року

У сесійній залі Верховної Ради відбулася бійка за участю депутатів від Радикальної партії Ляшка та колишнього члена фракції цієї партії, екс-комбата "Айдару" Сергія Мельничука. Сутичка почалася після того, як соратники Ляшка спробували не впустити Мельничука до сесійної зали. Спікер Володимир Гройсман закликав учасників бійки заспокоїтися, але безуспішно. Після цього засідання було закрите.


Спроба відновити засідання трохи згодом провалилася через нову сутичку — цього разу битися почали Олег Ляшко і Ігор Єремеєв, до групи якого перейшов Сергій Мельничук, з яким під час ранкового засідання бився Ляшко. Спікер спробував заспокоїти депутатів. Однак після того, як йому не вдалося заспокоїти народних обранців, він оголосив перерву.

5 листопада 2015 року

У кулуарах Верховної Ради України 5 листопада сталася бійка між народним депутатом від фракції "Батьківщина" Олександрою Кужель і нардепом від "Народного фронту" Андрієм Тетеруком. Тетерук вдарив Кужель скляною пляшкою по голові, в результаті чого у неї діагностували струс мозку. У свою чергу Тетерук заявляв, що його спровокували.


Згодом інцидентом зайнялася Генеральна прокуратура України. Крім того, в Раді піднімалося питання про відсторонення Тетерука на п'ять пленарних засідань з депутатського залу, але нардепи дану пропозицію не підтримали. Пізніше Кужель свою заяву проти Тетерука відкликала.

9 листопада 2015 року

На засіданні парламентського комітету з протидії корупції знову відзначився позафракційний народний депутат Володимир Парасюк. Він вдарив ногою в голову заступника начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василя Пісного.


Під час засідання між Пісним та Парасюком виникла словесна перепалка. Народний обранець почав звинувачувати представника СБУ у "кришуванні" львівської міліції та деяких підприємств. Той, в свою чергу, відповів, що для Майдану зробив більше, а Парасюк - просто "махнув рукою". Обурений народний обранець накинувся на Пісного та вдарив його по голові. Засідання комітету було зірване.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Баба Кужіль заодно і відпочила ?..
Відповісти
Хіба то бійка ,махали руками як жінки під час сварки ,а Сеню вже давно пора гнати в шию разом з його командою хабарників .
Відповісти
Сеня по кличке Геноцид.Всех свибомых в котлах не перебили.по договорняку.Теперь все для Украинского народа. еще один мини голодомор.Для изучения так сказать мнения МАСС..ну типа Путин виноват Шо Сенька тупой.И парашка включит ретранслятор и покажет по 5 му як спас когось с Ато..Ну и еще..для ЭвроППейского выбора и промывки мозга. В Эропе вааще нет дела до всей Украины и тем более до войны.Сеня рулит-ЛОХАМИ.Слава Сене Слава..прыгайте в синагогах..Сеня развел Гоев на бабло.
Відповісти
Останні новини
Рингові бої у Верховній Раді: ви будете шоковані. ВІДЕО
12 грудень, 2015, 00:42