Помер відомий волинський журналіст і письменник Феодосій Мандзюк

Помер відомий волинський журналіст і письменник Феодосій Мандзюк
У суботу, 12 грудня, помер відомий волинський журналіст і письменник Феодосій Мандзюк.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Святослав Лесюк.

“Сьогодні вранці помер Феодосій Мандзюк – талановитий журналіст, письменник, мій редактор і учитель, чудова життєрадісна людина...” – йдеться у дописі.

ВолиньPost висловлює співчуття рідним і близьким письменника.

Сьогодні вранці помер Феодосій Мандзюк - талановитий журналіст, письменник, мій редактор і учитель, чудова життєрадісна людина. Боже, чому так швидко?

Posted by Святослав Лесюк on 12 декабря 2015 г.

ДОВІДКОВО: Феодосій Мандзюк - журналіст, письменник, краєзнавець, видавець. Відомий також як поет-сатирик Кость Волиняка.Народився 25 вересня 1951 року на Волині, у селі Гектарах Горохівського р-ну. Закінчив Берестечківську середню школу. Працював обліковцем в колгоспі, завідуючим сільським клубом. Служив в Радянській Армії (1969–1971). Вищу освіту здобув у Львівському державному університеті ім. Івана Франка на факультеті української філології (1972–1977). Після закінчення університету на журналістській, редакторській, видавничій роботі. Працював кореспондентом горохівської та луцької районних газет, обласної газети «Радянська Волинь» (1979–1986), республіканської «Молодь України» (1986–1991), редактором гумористичної газети «Нате» (1991–1993), головним редактором, директором видавництва «Надстир'я» (1994–1999), заступником головного редактора українського тижневика «Вісник & К°» (1999–2003), головним редактором тижневика «Луцький замок» (2003–2008). Створив і вів гумористичну телепередачу «Веселий оповідач» на телеканалах «Нова Волинь» Волинського обласного телебачення і телекомпанії «Аверс» (1998–2002).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...А чи не ти, Славцю, відібрав частку його здоровя???
Відповісти
...Земля буде пухом Феодосію Григоровичу! Дуже хороша була людина! І журналіст талановитий і людина добра і керівник мудрий...
Відповісти
Пам’ятаю 2008 рік - важкий в житті Феодосія. Цькування з боку Шиби і Зелінського, просування свого, бездарного редактора у "Луцький Замок" - язикатого, необтесаного, людину вкрай низької регламентації. Просунули. Бездарних не треба сунути, вони самі лізуть, як таргани. Треба допомагати талановитим. Мандзюку ніхто не допомагав, він йшов сам, за що й будуть його пам’ятати. А пам’ять про зелінських і шиб заросте кропивою і чортополохом.
Земля тобі пухом, колего, Вічна Пам’ять, а сім’ї і родині - глибоке співчуття.
Відповісти
...Лесюк, Зелінський та Шиба довели до лікарні Галину Павлівну, заступницю Мандзюка. Вони ж забрали і здоровя у Феодосія Григоровича. Вони ж виштовхали з редакції Анатолія Петровича, Олесю, Войтюка, Люпу.... Ну, та Бог їм суддя. А моєму колезі - вічна память!!!
Відповісти