Азербайджанці приїхали на Волинь за ялинками без документів

Азербайджанці приїхали на Волинь за ялинками без документів
На ділянці відділу «Висоцьк» Луцького загону дільничному інспектору прикордонної служби надійшла інформація від місцевих мешканців про появу в прикордонні групи невідомих осіб кавказької зовнішності.

Негайно в місце появи можливих потенційних незаконних мігрантів виїхала група реагування, повідомляє прес-служба Держприкордонної служби.

І дійсно, неподалік від державного кордону, в районі заготівлі ялинок місцевого лісового господарства було виявлено групу з 7 осіб. Але під час з’ясування всіх обставин з'ясувалося, що всі вони є вихідцями з Азербайджану і тільки двоє з них вже набули громадянства України та мали при собі паспорти.

Намірів щодо незаконного перетину кордону не мали, а за попередньою домовленістю приїхали до місцевих лісників закуповувати ялинки для подальшої їх реалізації в Херсонській та Одеській областях. За деякий час було встановлено особи і решти іноземців, оскільки документів при собі вони не мали.

За порушення прикордонного режиму, знаходження в прикордонній смузі без документів, що посвідчують особу, винних притягнуто до адміністративної відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мусульмани ялинок не ставлять.
Відповісти
чурки стають українцями - хана державі.
Відповісти
клоуни-чукчі забирайтесь геть та влаштовуйте маскарад вдома
Відповісти