Нововолинські активісти

Нововолинські активісти
Активісти були шоковані, побачивши величезну кількість шприців, залишених наркоманами на подвір'ї коледжу, де навчаються студенти і граються діти.

Повідомляє інформаційний портал Нововолинськ

12 грудня 2015 року активістами Цивільного Корпусу «Азов» м. Нововолинська був проведений третій етап акції «Чисте місто».

Метою акції було прибирання дитячих замків, які знаходяться в парку культури й відпочинку, і які вже давно стали для несвідомих громадян міською вбиральнею та наркопритоном.

При прибутті на місце прибирання активісти Цивільного Корпусу побачили, що комунальне підприємство «прибрало» цю ділянку парку. Вони створили ілюзію того, що все прибрано й чисто, але шприци продовжували стирчати з землі та валятися під ногами.

Після прибирання замків активісти Цивільного Корпусу «Азов» м. Нововолинська вирушили у другий корпус нововолинського електромеханічного коледжу, що знаходиться на вул. Гагаріна.

Прийшовши туди, активісти були вражені кількістю шприців, які валялись у кожному закутку. Там було зібрано чотири п’ятилітрових бутлі шприців.

Хочеться задати питання нашій владі та дирекції НЕМКу - чому вони не прибирають цю територію? Чому вони не боряться з цим наркопритоном, з цим безладом, що твориться на територіях, де граються діти та навчаються студенти?

Ця проблема є бідою для всього міста, адже один необачний крок у таких місцях може стати причиною жахливих наслідків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.