У «Цуманському ЛГ» - новий директор

У «Цуманському ЛГ» - новий директор
В. о. начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко представив колективу нового директора ДП «Цуманське ЛГ».

Ним став Володимир Туревич, інформує прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

До цього Володимир Сергійович працював головним лісничим ДП «Володимир-Волинське ЛМГ», успішно пройшов конкурс в Державному агентстві лісових ресурсів України.

Разом з очільником лісогалузі представляли нового керманича лісгоспу завідувач сектором кадрового забезпечення ВОУЛМГ Неля Поперецька та голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк.

– Добре знаю цього працелюба, – мовив останній. – Вважаю, що він гідний цієї посади і успішно справиться з покладеними на нього обов’язками.

– У нашій сім’ї – четверо лісівників, – сказав Володимир Туревич. – Батько Сергій Васильович працював лісорубом, пізніше майстром лісу. Він і прищепив нам любов до лісу. Його стопами пішов і мій старший брат Василь, який зараз працює майстром лісу у військовому лісництві, відтак і я. Менший брат Іван також здобув відповідну освіту і зараз трудиться лісничим Розничівського лісництва ДП «ПоліськеЛГ».

ДОВІДКОВО: Володимир Туревич – з лісівничої родини, народився у с. Градиськ Маневицького р-ну, закінчив Шацький лісний технікум ім. Валентина Сулька, Український національний лісотехнічний університет (спеціальність «Лісове господарство»). З 1 квітня 2003 р. працює у лісовій галузі Волині. Починав трудовий шлях старшим майстром Градиського лісництва ДП «Городоцьке ЛГ», був помічник лісничого Троянівського лісництва цього ж лісгоспу, лісничим Кашівського лісництва ДП «Ковельське ЛГ», головним лісничим ДП «Володимир-Волинське ЛМГ». Одружений, має двох синів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
злодій поставив на пост директора злодія. Перший пішов - цумань
Відповісти