Допомагати граючи: у Луцьку проведуть серію благодійних інтелектуальних ігор

Допомагати граючи: у Луцьку проведуть серію благодійних інтелектуальних ігор
18 грудня у Луцьку відбудеться перша благодійна інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?».

До участі запрошуються усі охочі, а також команди фірм, компаній, бюджетних і громадських організацій, приватних підприємців та державних установ, інформують організатори заходу - «Фундація розвитку громад».

Кожен учасник чи команда має зареєструватися на сторінці події та в групі ФБ Фундації розвитку громад й оплатити благодійний внесок з коментарем «на лікування Тетяни Антонець». Розмір благодійного внеску не має значення!

За результатами отриманих заявок буде сформовано команди. Відповідно до кількості заявлених команд-учасників та сформованих команд, буде розроблено графік ігор в сезоні 2015-2016 років.

Турнір відбуватиметься за кубковою системою, команди за результатами жеребкування буде внесено в турнірну сітку. Команда, яка програла гру, припиняє свою подальшу участь. Переможець визначається у фінальній грі двох найкращих команд.

Всі благодійні ігри проходитимуть на території вільного простору «Третє місце», який є соціальним проектом «Фундації розвитку громад». Для всіх команд та учасників передбачені цінні призи від організаторів.

Проте основною метою цього благодійного проекту, за словами Голови «Фундації Розвитку Громад» Михальчука Романа, є той факт, що беручи участь у грі, можна допомогти врятувати життя маленької дівчинки Тетянки Антонець.

Захід може бути альтернативою так званим «передноворічним корпоративам». Він дозволить колективам компаній провести цікаво та змістовно час, долучитися до благодійності, а також виграти цінні призи та подарунки, - зазначають організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Допомагати граючи: у Луцьку проведуть серію благодійних інтелектуальних ігор
14 грудень, 2015, 15:29