Матч «Волині» з «Шахтарем» судитиме столичний арбітр

Матч «Волині» з «Шахтарем» судитиме столичний арбітр
Комітет арбітрів призначив суддів на матчі четвертого туру Прем’єр-ліги. Зокрема, поєдинок «Волині» із донецьким «Шахтарем» обслуговуватиме суддя національної категорії Євген Арановський.

Про це повідомляє прес-служба ФК Волинь.

Євген Анатолійович Арановський
народився 13 жовтня 1976 року. Суддівську кар’яєру розпочав 1995 року. Матчі другої ліги обслуговує з 2000 року, першої – з 2005 року, матчі Прем’єр-ліги – з 2009 року.

Всього за суддівства Євгена Арановського «Волинь» провела 7 матчів, у яких здобула три перемоги, двічі зіграла внічию і двічі поступилася своїм суперникам за різниці забитих та пропущених м’ячів 12 – 3. При цьому гравцями «Волині» було одержано 23 жовтих і 4 червоних картки, гравцями команд-суперниць – 15 жовтих і 1 червона картка.

Двічі Євген Арановський призначав пенальті у ворота лучан і двічі – у ворота суперників нашої команди. Цікаво, що траплялося це виключно у матчах «Волині» з криворізьким «Кривбасом» - в обох поєдинках, які обслуговував Арановський, він призначав по одинадцятиметровому в ворота обох команд.

Асистентами арбітра у грі з шахтарями стануть кияни Євген Халамендик та Наталя Рачинська.

Інспектор ФФУ – Віктор Григорович Дердо з Іллічівська, делегат ФФУ – Микола Іванович Желєзний (Суми).

Резервним арбітром матчу призначений харків’янин Костянтин Труханов, який у ролі головного судді обслуговуватиме поєдинок молодіжних складів. Допомагатимуть йому лучани Володимир Журибіда та Любомир Харко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Матч «Волині» з «Шахтарем» судитиме столичний арбітр
01 серпень, 2012, 10:50