Лучани збирають необхідні речі для дитячих будинків

Лучани збирають необхідні речі для дитячих будинків
На Волині активні громадяни долучаються до збору речей для дітей, які обділені батьківською увагою.

Активісти створили в соціальних мережах сторінки та просять небайдужих громадян приносити дитячі речі, які згодом будуть передані в притулки для дітей.

«Розпочато збір необхідних речей для дітей дитбудинків у місті Ківерці та Рожище, — йдеться у повідомленні. — У вас є можливість потішити і інших діток, які позбавлені батьківської опіки, любові та піклування. Дітки віком від 4-х років чекають нашої підтримки.

Кожен з нас може докласти краплинку у спільну справу. Спільними зусиллями ми подаруємо наше тепло і увагу іншим малюкам. На сьогоднішній день в м. Рожище 20 дітей віком від 5 і до 17 років. Усі діти з важким життям, великими сімейними проблемами та сумними очима. Вони потребують багато необхідних речей починаючи від одягу кінчаючи миючими засобами».

Дітям потрібні пластилін, фарби, олівці, фломастери, альбоми, зошити, кольоровий папір, картон, книжки, іграшки, засоби гігієни, одяг, взуття, миючі засоби, засоби гігієни, постільна білизна.

Останній збір речей на притулок для дітей відбудеться 17.12.2015 року о 15:00 біля РАГСу. Усі деталі можна уточнити за телефоном 0509807884.

Останній збір на притулок для дітей вілбудеться 17,12,2015 року о 15,00 год біля РАГСу. Прохання усім небайдужим відгукн...

Опубліковано Допомога дітям - сиротам. Луцьк 14 грудня 2015 р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.