Подорожувати до Туреччини вже можна без візи

Подорожувати до Туреччини вже можна без візи
З 1 серпня набуває чинності угода про безвізовий режим між Україною і Туреччиною.

Про це повідомляє Ukranews.

Відтепер українці зможуть їздити до Туреччини без віз на строк до 30 днів. Загальний термін перебування громадян на території іншої держави не повинен буде перевищувати 90 днів у межах 180 днів з дати першого в'їзду.

Однак, громадяни України і Туреччини, які хочуть працювати, навчатись чи спілкуватись з рідними на території іншої країни довше, ніж 90 днів, повинні отримати візу у відповідності з законом.

Проїзними документами, чинними для поїздок українців до Туреччини, згідно із зазначеною угодою, є закордонний паспорт громадянина України, проїзний документ дитини, посвідчення особи моряка та посвідчення члена екіпажу літака (за наявності запису в декларації/польотному завданні).

Про безвізовий режим Україна і Туреччина домовилися в грудні 2011. У березні Туреччина завершила внутрішньодержавні процедури, необхідні для набуття чинності угоди.

Нагадаємо, до списку країн, куди українці можуть їздити без віз на термін до 30 діб, входять: Боснія і Герцеговина, Сербія, Туніс (за наявності туристичного ваучера), Бруней, Малайзія, Палау та Сейшельські острови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм, віза
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подорожувати до Туреччини вже можна без візи
01 серпень, 2012, 10:09