У Луцьку невиліковно хворим діткам допомагав «Олє Лукойє». ФОТО

У Луцьку невиліковно хворим діткам допомагав «Олє Лукойє». ФОТО
В обласному центрі Волині діти презентували цілу виставу, аби за вилучені кошти допомогти невиліковно хворим одноліткам.

Захід відбувся у стінах Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, інформує Волинська правда.

Так, маленькі актори показали виставу за мотивами казки Ганса Хрістіана Андерсена “Олє Лукойє”. Безліч персонажів, танцювальних та музичних номерів, неймовірна акторська майстерність - усе це перетворило дійство у справжню феєрію. Діти настільки перевтілилися у головних героїв казки, що їх годі було відрізнити від казкових персонажів.

Зробити виставу ще більш видовищною допомогли виступи вихованців творчої студії Наталії Журавльової, балетної студії «Жизель» та інших вокальних й танцювальних колективів Луцька.

Варто зазначити, що подібний захід відбувається уже втретє. Перший благодійний проект у вигляді музичної вистави був задуманий ще у 2013 році. Власне, тоді небайдужі лучани збирали кошти для онкохворої дівчинки. До заходу долучилися фотографи й музиканти, і організатори зрозуміли, що подібні проекти варто реалізовувати і таким чином допомагати інших хворим діткам.

Цьогоріч завдяки виставі вдасться допомогти діткам із невиліковними недугами, родини яких потребують щоденних чималих витрат, аби підтримувати життєдіяльність малечі.
Окрім того, перед презентацією вистави «Олє-Лукойє» у драмтеатрі Луцька відбувався й благодійний ярмарок-продаж м’яких новорічних прикрас. Зокрема, виставка була організована у рамках благодійної акції «Тепла іграшка надії». Після їх продажу усі кошти будуть спрямовані також на допомогу хворим маленьким лучанам.

Варто зазначити, що вхід на виставу для усіх небайдужих був безкоштовним, втім, охочі допомогти хворим діткам могли кинути благодійні кошти у скриньки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одна неточність в поданні інформації. Проект "Творчість заради життя" існує третій рік, а вистава "Казки Олє Лукоє" п'ята в межах цього проекту.
Відповісти