Радника голови Волинської ОДА впіймали нетверезого за кермом. ВІДЕО

Радника голови Волинської ОДА впіймали нетверезого за кермом. ВІДЕО
Перевірка процесу будівництва дитсадка в місті Ратне перетворилась для активістів "Правого сектору" на перевірку рівня алкоголю в крові радника голови Волинської ОДА Андрія Харламповича, який до всього був за кермом.

Відео з події активісти виклали в мережу, інформує власкор «Вголосу».

За словами керівника організації Сергія Дружиновича, активістам поскаржилися на ймовірні махінації з тендером на будівництво місцевого дитсадка. Також їм надійшла інформація про те, що влада обіцяла бізнесменам підтримку у виграші тендерів в обмін на допомогу під час виборів.

Коли ж активісти почали спілкуватися з радником голови ОДА, то з’ясували, що він у робочий час сів за кермо напідпитку. Експертиза підтвердила цей факт – у крові Андрія Харламповича виявили 1,3 проміле.

«У результаті – підтверджене медичною експертизою алкогольне сп’яніння державного службовця, який перебував за кермом державного автомобіля в робочий час та жодного спростування про порушення державних закупівель», – зазначили активісти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який голова, такий і радник(яблуко від яблуні...)
Відповісти
З такими мозолями на передову, а не дурницями займатися! Херої, блін.
Відповісти
А що Андрій щось не рішив, що хочеш насолити?????
Відповісти
пузатий коротун з правого сектору продавав із своєю дружиною НАРКОТИКИ...
Відповісти
ЦЕ ФАКТ.
Відповісти
Правий сектор скоро в кущах буде сидіти замість гаїшників
Відповісти
Правосєки досить понтуватись разом з Данильчуком в глибокому тилу ідьте кращена на схід до справжнього ПРАВОГО СЕКТОРУ І там тикай сєпарам
Відповісти
Давно пора прийняти закон про випвох за кермом і нема різниці яка п*яна харя ,чи чиновник ,чи простий громадянин .
Відповісти
Треба собі піти в правий сектор і бігати за всіма порушеннями!!!! Видно не поділився !!! Знаю тих правосеків! Є адекватні ! Але в основном бандитизм вертається!
Відповісти
Дружинович просто бабки збиває. Який шум по Кіндеру був і що? Все спустили на тормозах, бо Кіндер проплатив. І Харлампович заплатить.
Відповісти
Х.А. є не щира людина.І не до чого тут писати,що хтось щось не порішав.Не в його силах ще поки що рішати.Йому кинули кістку і він її як собака і вхопив,переступивши межу людяності і врешті решт,нехтуючи людськими цінностями.Він навіть показав свою жадобу до грошей,не доплативши людям,які перебували в комісії,обіцяні гроші.Тільки коли наробив проблем,тоді просив щоб тіж люди помогли йому розібратись з бумагами,а тоді віддав те що належало і було обіцяно.Хай спочатку перегляне свої життєві цінності,а тоді береться керувати.Можна і по совісті.Принаймі не брати хабарів.Не наживатись на тому садочку,кінець кінцями.Просто будь ЛЮДИНОЮ,АНДРІЙ!!!!!
Відповісти
Да було діло на тогорічніх виборах.Там те ж не міг нажертись грошима.Є багато ще цікавих історій з його керування.Думаю ще люди взнають справжнього Андрія!
Відповісти
Ім‘я цієї людини пізно чи рано засвітилося б у подібній картині.Він швидко вирішив ,що має вплив і імунітет у нашому селищі.Та рано було ще переступати через людей...рано...Сьогодні ти радник,а взавтра зрадник.Так в тебе і получилось.На даний момент,люди розділяють кілька думок і ті хто не стикнувся з цією людиною в подібній ситуації,то для того він і хороший.Та є він різним,яким кольором треба бути,в такий стає.Ось за цю гамму нехай тепер і почухає одне місце...
Відповісти
Останні новини
Радника голови Волинської ОДА впіймали нетверезого за кермом. ВІДЕО
15 грудень, 2015, 13:40