Збирання грибів у волинському лісі закінчилося різаниною

Збирання грибів у волинському лісі закінчилося різаниною
Для волинянина збирання грибів закічилося криміналом.

Подія трапилася ще у вересні минулого року, коли двоє друзів-волинян поверталися до Любешова з лісу, де збирали гриби, повідомляє Під прицілом.

Однак на дорозі з'явився автомобіль «Фольсваген Кадді», який прямував їм назустріч з увімкненим дальнім світлом фар. Чоловіків «засліпило», тож один з них обурено схопив каменюку і жбурнув її в автівку. За мить машина зупинилася і почала розвертатись, тому грибники, зрозумівши, що можуть отримати прочухана, драпанули в ліс.

Всередині автомобіля на той час сиділо троє чоловіків, які саме поверталися із заробітків з Росії. В потрібний момент вони вискочили з машини, вхопили одного з грибників та почали його лупцювати. Інший же грибник, помітивши, що його напарника гамселять, кинувся у бійку з криками «Я всіх поріжу». Виявилось, що у руці грибник тримав ніж, яким почав розмахувати у різні боки. В результаті один з пасажирів автомобіля отримав чотири ножові поранення та струс головного мозку. Внаслідок сильного удару чоловік без свідомості впав на землю.

Грибники зрозуміли, що вже переборщили з обороною і кинулися втікати. Саме в той момент від заправки виїхала «Волга», тож вони вскочили в автівку та попросили відвезти їх до лікарні. Дорогою до лікарні чоловік вирішив позбутися ножа та викинув його десь посеред поля.

Тим часом заробітчани залишились поблизу лісу на дорозі, аби викликати медиків та правоохоронців. Як наслідок, силовики порушили провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень і невдовзі справу передали до суду. Відтак, Любешівський районний суд, вивчивши всі надані докази та вислухавши свідків у справі, визнав грибника-нападника винним. Тож чоловік 5 років проведе за ґратами, якщо протягом трьох років попадеться на новому злочині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мораль: не зліть перехожих
Відповісти
скаженні полішуки...
Відповісти
Бидло раз бидло два
Відповісти
Грибник - не напаник! Він - захисник товариша!
Відповісти
Тому дибілоїду, шо писав цю статтю, раджу уважно почитати вирок, а не розписувати свої хворі фантазії
Відповісти
Там мужику (грибнику) 4 ножових зробили за те, шо показав тернопільському полудурку, шо той мол мудак, шо його засліпив і засудили як грибника, так і того мудака з Тернопільської області, в нього тоже одне ножове поранення.
Відповісти
За їзду з дальнім в очі треба не каменем, а з РПГ заряджати декому, є особливий підвид бойових під....сів, які, побачивши перехожого, а особливо ВЕЛОСИПЕДИСТА, СПЕЦІАЛЬНО врубають дальнє світло за метрів 50 до людини! За таке як мінімум штрафувати треба! А хлопці затупили - яка лікарня? Тихенько по домівкам, і все! Бидло (гопники в автомобілі) знайшло свій приз, навіщо самому себе підставляти? Аналогічно з гопниками в "спальних" районах - максимально жорстко в пику, і тихенько додому - воно, коли "на цигарки" просить методом кулака в обличчя, чи пляшкою по голові, про перехожого не думає. А суд в нас, як завжди, покарав за самооборону. Підкреслюю ще раз - ДАЛЬНЄ в ОЧІ за містом перехожому чи велосипедисту при під'їзді до нього повинно КАРАТИСЯ не гірше за замах на вбивство - скільки ДТП через таку дурість стається!
Відповісти
ооо, то ти теж гоп :))
Відповісти
А мудаки там сиділи ВИКЛЮЧНО В АВТОМОБІЛІ! І судити за напад ГРУПОЮ ОСІБ на 2 чоловік треба ТІЛЬКИ ЇХ! Просто грибники не зметикували сказати - "їхали, зупинилися, самі напали, відбивалися, КАМІНЬ???? ЯКИЙ КАМІНЬ???" Сам років 5 тому ледве під вантажівку не втрапив (йдучи пішки) через зусьтрічних любителів бидлоксенону "аби яскраво, на всіх насрати".
Відповісти
А може світло "дальнього" було не виключене ненавмисне, буває так,- для грибників, які пішки йдуть, це великий час, а для "авто",- ніщо... Це трагедія, до якої призвели людські фактори,- кожного з учасників, але з різною ступінню провини( по наслідкам).
Відповісти
ВОЛЫНСКАЯ РЕЗНЯ!
Відповісти