Керівника Волинської ДФС, якого підтримала громадська рада, за місяць замінили іншим

Керівника Волинської ДФС, якого підтримала громадська рада, за місяць замінили іншим
Віталій Чуй, якого громадська рада підтримала на посаді керівника Волинської ДФС, не встиг там попрацювати, як його перевели на посаду першого заступника в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Олександра Юристовського.

Про це стало відомо під час засідання громадської ради при Волинській ОДА 15 грудня.

Як розповів голова громадської ради Ігор Дильов, кандидатуру Віталія Чуя члени громадської ради обговорювали й розглядали, а також підтримали на посаді керівника Волинської ДФС, на якій він протримався місяць (з 10.2015 по 11.2015), а вже з 06.10.2015 року його змістили на посаду першого заступника начальника ГУ ДФС у Волинській області.

Натомість в.о. начальника Волинської ДФС. Згідно наказу ДФС України від 19 жовтня 2015 на Олександра Юристовського було покладено виконання обов'язків начальника Головного управління ДФС у Волинській області.

Саме через це у громадської ради виникли кадрові питання стосовно цієї кандидатури, яку вони не обговорювали і не розглядали.

«Ситуацію зі зміщенням керівника та й загалом такі кадрові ротації керівництво ДФС, як мінімум, мало б пояснити. Чому виходить так, що ми підтримуємо, голосуємо і ця людина зникає? Громадська рада погоджувала одну людину, яку замінили і поставили в.о Юристовського, який до всього ж не проходив люстрації?», - сказав Ігор Дильов.

Натомість вирішили підготувати звернення до ДФС та інших структур, у якому проситимуть роз’яснити кадрову політику як із новопризначеним в.о керівника Волинської ДФС, так і по Волині в цілому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чуя на Волинь прислали Чуя?))) якого зразу ж і підтримали))) тіпа громадські діячі
Відповісти
Чуй це славнозвісний хабарник! І не треба брехати, що місяць пропрацював. Як він працював більше року всі чули. Як при ньому вимагали хабарі теж знаємо особисто. При ньому процвітало хабарництво. Всі чули як десь рік назад взяли на хабарі його заступника і з якимось начальником, як декілька місяців назад взяли начальника Луцької ДФС Павлову з її працівниками.... І якби його не прибрали, то ще б напевно б почули такого виду новин. А як погодила його громадська рада, то можна здогадуватися.... Це була попередня громадська рада, в яку входили його дружбани, в тому числі і Дильов.. Чуй навіть і не думай повертатися, бо організуємо свій майдан...
Відповісти
http://www.rbc.ua/ukr/news/rukovoditeli-gfs-v-volynskoy-obl-zaderzhany-za-vzyatku-v-10022015143900
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/46570-volynskyh-podatkivciv-iakyh-vzialy-na-habari-mozhut-zasudyty-vid-8-do-12-rokiv
Відповісти
А хто дав Вам право вирішувати за нас, хто нам кращий? Хто Ви такий? Для нас простих людей Чуй зробив неможливі данини... Дильов не провокуй людей! Це Ваш друг Чуй, що Ви так лобіюєте його інтереси чи він Вам гарно заплатив? Коли вже в цій країні щось зміниться? Заберіть того Чуя хабарника з Волині і самі десь подіньтесь! Діяч громадський...! В нас є свої хороші спеціалісти! Поверніть нам Сінгаєвського!
Відповісти
Мене дивує що за люди, які входять в Громадську раду, які могли погодити таку людину і дозволити їй у нас працювати... Ми не могли отримати свідоцтво платника ПДВ, хоча подали всі документи як написано в законі, бо сказали що треба заплатити.... Гинуть хлопці, а у нас нічого не змінюється.
Відповісти
І я за це ж! На хіба таке робити..)? На що нам така людина з таким прізвищем? Саме прізвище про що говорить!? Всі про нього добре знають! Що він там ще робить? Чому його ще не звільнили?
Відповісти
І чого народ так схарапудився? Призначили Юристовського. Та це ж клад для Волині. Це ж такий беручкий до роботи чоловік. Наведіть но довідки по Львову. Ціни ж йому нема. Красава.
Відповісти
Так, дійсно цікава людина Юристовський. Навіть дуже.
А подивіться за цим посиланням http://www.1plus1.ua/video/groshi-hto-namagayetsya-obklasti-daninoyu-lvivskih-pivovariv.html
Відповісти
Останні новини
Керівника Волинської ДФС, якого підтримала громадська рада, за місяць замінили іншим
15 грудень, 2015, 22:10