У Ковельській колонії змагалися майстри-штукатури. ФОТО

У Ковельській колонії змагалися майстри-штукатури. ФОТО
На базі професійно-технічного училища Ковельської виховної колонії управління ДПтС України у Волинській області відбувся конкурс фахової майстерності серед учнів за спеціальністю «штукатур».

Конкурс проходив під керівництвом майстра ПТУ Леонтія Цехоша, - повідомили у прес-службі відомства.

Учасникам випала хороша нагода проявити себе з найкращої сторони, показати, чого вони навчилися в професійно-технічному училищі протягом перебування в установі.

Програма конкурсу включала виконання завдань теоретичного та практичного етапів. Теоретичний включав перевірку професійно-теоретичних знань з навчальних предметів. Завдання практичного етапу передбачали виконання штукатурки площею 2 м2 на одного учасника. Оцінювалася не лише якість виконання завдання, а й швидкість. Кожен намагався показати свою вправність та майстерність.

За роботою вихованців спостерігало керівництво установи, яке відзначило хороший рівень фахової майстерності хлопців. Переможці конкурсу отримали подяки від керівництва училища та гігієнічні набори.

Проводити подібні конкурси серед осіб, що відбувають покарання, стало хорошою традицією установи. Оскільки засуджені залучаються до корисної праці, то це, в свою чергу, сприяє їхньому виправленню та створює готовність до самокерованої законослухняної поведінки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковельській колонії змагалися майстри-штукатури. ФОТО
16 грудень, 2015, 11:27