Лучанка - у десятці кращих бухгалтерів України

Лучанка - у десятці кращих бухгалтерів України
Луцька бухгалтерка стала однією з найкращих в Україні.

Одинадцятеро бухгалтерів стали переможцями третього Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України», - пише інтернет-видання «Полтавщина».

Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася в Міністерстві фінансів України. У десятці кращих бухгалтерів України і головний бухгалтер ООО «Грейн Інновейшн Системз» з Миргорода Юлія Покас. Про це повідомили у прес-службі Миргородської міськради.

З 3000 учасників у фінал вийшли десятеро: Христина Рівак (м.Львів), Юлія Покас (м Миргород), Оксана Боброва, Айна Борових (м.Одеса), Олексій Радонов (м.Суми), Наталія Пиль, Юлія Алфьорова ( м.Дніпропетровськ), Галина Дарчук (м.Чернівці), Юлія Покидюк (м.Луцьк), Юлія Левицька (Хмельницька обл.). Крім того, переможцем СМС-голосування став Ярослав Петруненко (м.Одеса).

Конкурс «Кращий бухгалтер України» проходив у три етапи, учасники відповіли на професійні тести і завдання, а також підготували творчу роботу на тему «Система заходів, що сприяють виведенню бізнесу з тіні і залученню інвестицій в Україну».

Переможці конкурсу стали членами Вищої ліги бухгалтерів-управлінців, про що свідчать видані ВБК сертифікати «Головний бухгалтер — партнер керівника і держави». Сертифікати засвідчені підписами керівників з Міністерства фінансів України, Київського національного економічного університету та ВКК «Баланс-Клуб». Також переможці отримали грамоти Міністерства фінансів України за внесок у розвиток професії бухгалтера та цінні подарунки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цій "новині" більше двох тижнів. Мда...
Відповісти
Останні новини
Лучанка - у десятці кращих бухгалтерів України
16 грудень, 2015, 17:18