З Луцька до Волновахи повезли допомогу до новорічно-різдвяних свят. ФОТО

З Луцька до Волновахи повезли допомогу до новорічно-різдвяних свят. ФОТО
На початку цього року між містами Луцьк і Волноваха (Донецька область) було підписано меморандум про співпрацю. З того часу у наше місто на великодні та літні канікули приїжджали діти з цього міста.

Луцький міський голова Микола Романюк кілька разів відвідував Волноваху та волинян, що несуть службу у зоні АТО. Також надавалася й гуманітарна допомога для потреб мешканців міста та військовослужбовців, - повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

І от, напередодні Дня Святого Миколая Чудотворця, новорічно-різдвяних свят з міста Луцька на Донеччину вирушить вантажівка з подарунками.

Директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан розповіла, що під час останньої поїздки Миколи Романюка у місто Волноваха було досягнуто домовленості про надання гуманітарної підтримки. Тоді було вивчено їхні потреби й побажання.

За словами Ліни Галан, вдалося побувати у місцевій лікарні, де, окрім місцевого населення, медичну допомогу отримують й військовослужбовці, які несуть службу у цьому районі. Крім того, вона наголосила, що налагоджено дружні відносини з Волноваською міською радою і вдалося узгодити перелік речей, які їм нині необхідні.

Так, за словами Ліни Галан, до Волновахи повезуть медичні матеріали, ходулі, інвалідні візки, перев'язочні матеріали, хірургічні інструменти, кушетки, матраси на ліжка.

Крім того, заступник директора Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Вадим Міщук, який супроводжуватиме вантаж, напередодні Дня Святого Миколая відвідає бійців 14-ї та 72-ї окремих механізованих бригад та передасть їм теплий одяг, рукавиці, шапки, натільну білизну, медикаменти, продуктові набори, мед та індивідуальні подарунки, які виготовили для них учні загальноосвітніх шкіл міста Луцька.

Відбудеться й зустріч з переселенцями, які живуть у Волновасі. У це місто переїхало близько двох тисяч громадян з тимчасово окупованих територій. Ліна Галан наголосила, що їм буде передано продуктові набори і новорічні подарунки для дітей.

Вона розповіла, що допомогли у підготовці вантажу Волинський обласний благодійний фонд “Дитяча місія. Україна” та Луцька міська організація ветеранів України, ЗНЗ міста № 11, 17, 21, 26, вечірня школа.

Міський голова Микола Романюк висловлює вдячність усім, хто долучився до такої благородної справи — підтримки наших хлопців, що воюють на Сході, та мирних українців з Волновахи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бімбу треба було завезти
Відповісти
Останні новини
З Луцька до Волновахи повезли допомогу до новорічно-різдвяних свят. ФОТО
16 грудень, 2015, 21:15