На Волині представили керівників новостворених місцевих прокуратур. ФОТО

На Волині представили керівників новостворених місцевих прокуратур. ФОТО
Прокурор Волині представив керівників новостворених місцевих прокуратур, їхніх перших заступників та заступників.

У середу, 16 грудня 2015 року, прокурор області Дмитро Чепіжак представив колективам та очільникам органів державної влади та місцевого самоврядування керівників новостворених місцевих прокуратур, їхніх перших заступників та заступників, - інформує волинська прокуратура.

Як уже повідомлялося, Луцьку місцеву прокуратуру очолив Олександр Шпота, Володимир-Волинську – Віталія Книш, Маневицьку – Олександр Мосійчук, Ковельську – Олександр Бабенков.

Наказами прокурора області першим заступником керівника Луцької місцевої прокуратури призначено Олега Юрченка, заступником – Катерину Балас.

Першим заступником керівника Маневицької місцевої прокуратури стала Марта Дуднік, заступниками – Сергій Федчик та Олександр Сопронюк.

Першим заступником керівника Володимир-Волинської місцевої прокуратури призначено Володимира Хилюка, заступниками – Івана Васьовчика та Миколу Андрейцева.

Першим заступником керівника Ковельської місцевої прокуратури став Ігор Філімонюк, заступниками – Наталія Ткачук та Яніна Кошелюк.

Бажаючи керівникам та колективам новостворених прокуратур успіхів у роботі, Дмитро Чепіжак зауважив, що реформування правоохоронних органів, а насамперед прокуратури, є нагальною вимогою українського суспільства. Докорінні зміни у структурі та роботі прокуратури будуть запорукою того, що Україна стане насправді європейською державою. Але для цього необхідна відповідальна та кропітка робота, направлена на забезпечення законності та правопорядку й додержання конституційних прав громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гарні, милі, привітні обличчя - дякувати Богу забрали від них корупційні справи, від котрих останні горбились та марніли..
Відповісти
Розцінки в них старі будуть?
Відповісти
фото з Ковеля??? Де той зрадник із Житомирщини????
Відповісти
а скільки коштує посада ще одного заступника в Луцьку місцеву прокуратуру? Напевно не може Чепіжак скласти ціну, бо у всіх інших прокуратурах всізх заступників призначив, а в Луцьк тільки одного???? Совпадєніє - не думав!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині представили керівників новостворених місцевих прокуратур. ФОТО
17 грудень, 2015, 01:30