На Волинь привезли Вифлеємський вогонь миру. ВІДЕО

На Волинь привезли Вифлеємський вогонь миру. ВІДЕО
Польські харцери передали волинським пластунам Вифлеємський вогонь миру.

Зустріч української та польської делегацій скаутів для передачі Вифлеємського вогню миру відбулася у середу, 16-го грудня, на митному пропускному пункті Устилуг-Грубешов, - інформує Громадське.Волинь.

У зустрічі взяли участь декілька десятків волинських пластунів та польських харцерів. Окрім урочистої передачі Вифлеємського вогню, скаути вітали один одного з прийдешніми святами, співали пісень та колядували.

«У цей час, перед Різдвом Христовим, я думаю, що два народи – український та польський, моляться зараз спільно за одне – щоб настав мир в Україні», – зазначив отець собору Різдва Христового Євген Шевчук.

«Вже восьмий рік поспіль пластуни їдуть на кордон до своїх друзів харцерів передавати Вифлеємський вогонь миру, який є символом любові та радості. Далі вогонь мандруватиме районами області», – розповіла пластунка Тетяна Сеник.

Варто нагадати, що передача Вифлеємського вогню миру прихожанам римо-католицького Кафедрального Костелу св. Петра і Павла відбудеться у неділю, 20 грудня, об 11:00 годині.

Передача вогню Свято-Троїцькому Кафедральному Собору – 27 грудня об 11:00 годині. Передача лучанам – 3 січня на Театральному майдані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волинь привезли Вифлеємський вогонь миру. ВІДЕО
17 грудень, 2015, 03:29