Мешканці обваленого будинку не дозволяють його ремонтувати

Мешканці обваленого будинку не дозволяють його ремонтувати
Мешканці з обваленого будинку на Рівненській, 109 у Луцьку не допустили комісію у свої квартири, яка хотіла продовження ремонту будівлі.

Про це розповіди мешканці будинку 1 серпня.

За словами мешканки з 10 квартири Наталії Климко, зранку у середу приходила комісія з міської ради та намагалися вмовити мешканців відчинити свої квартири, щоб пересунути меблі зі зруйнованих кімнат для ремонту.

Комісія при цьому посилалася на висновок експертів, де ті рекомендували негайно укріплювати будівлю.

Однак мешканці - проти продовження ремонту.

Климко заявила, що оскільки немає остаточного висновку про подальшу долю будинку, то продовжувати ремонт не можна.

Вони мають намір продовжувати вимагати того, аби їм придбали нові квартири.

Зі слів мешканки, заступник луцького міського голови Лариса Соколовська у складі комісії рекомендувала мешканцям шукати житло до того часу, поки буде відбуватися ремонт квартир. Жити в готелі мешканці вже не хочуть, бо там незручні умови.

Вони бояться, що поневіряння на зйомних квартирах може затягнутися дуже надовго.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В готелі незручні умови....нічого собі....Хай не дають ремонтувати, собі хуже зроблять.
Відповісти
Звичайно в готелі є всі умови для того щоб приготувати їжу, прийняти ванну ітд.... Окрім того які там номера...
Юля тебе туди на пів року, щоб багато не говорила.
Відповісти
Юля, в готелі живу з дня катастрофи.
В готелі не зручні умови. Їжу приготувати не можна, попрати речі і висушити їх просто неможливо, в мене за ліжком стіна покрилась пліснявою від ванної кімнати, світло мінімальне, двохмісний номер передбачає два ліжка, два стільці і один стіл (нормально займатись будь-якою діяльністю фактично не можливо). Вам продовжити список??? Так, добре хоть щось виділили, але ж не на пів року!!!

Ви би пустили ремонтну бригаду в свою квартиру в якій знаходяться ВСІ меблі і частина речей??? + до того ж написано чорним по білому - остаточного рішення про долю будинку немає, на яких підставах вони хочуть ремонтувати його далі???
Відповісти
Ще вибори пройдуть, грошей як завжди не стане і будуть тоді 1-2 роки чекати поки будуть ремонтувати (мучити) будинок.
Відповісти
На Соборності будинок чуть весь не розвалився, Чорнуха укріпив, нічо, живемо. А тут складається враження, що вам просто хочеться новобудови. Прости господи. В Луцьку пів міста з такими будинками, на всіх нових квартир не хватить.
Відповісти
Розумію людей які хочуть переїхати зі старих маленьких конурок в нові сучасні великі квартири. З іншого боку, розумію владу яка хоче підремонтувати будинок, не надаючи нове помешкання. Але істина десь посередині. Мене жах охоплює що буде через років 10 - 30. Будинкі будуть валитись просто від старості УСІ. І що тоді будемо робити?
Відповісти
"цитата: Будинкі будуть валитись просто від старості УСІ." Та не будуть, а вже валяться. Це картковий быдинок, збудований на ПІСКУ, наголошую на піску без цементу, цеглини з несучих стін можна вийняти руками без допомоги інструменту. Якщо людей після цієї аварії заселять назад, то всім наступним будинкам скажуть і зроблять теж саме. "ВІЗ" не зрушиться з місця, а так дплі не можна. Не можна марно витрачати наші з Вами 12млн "державних грошей" на так званий ремонт застарілої "хрущовки". Це все одно, що 90-літній бабці зробити пластичну операцію і надіятися після цього, що вона житиме ще 50 років!
Відповісти
Останні новини
Мешканці обваленого будинку не дозволяють його ремонтувати
01 серпень, 2012, 14:01