Депутат пообіцяв збудувати туалет за власні кошти

 Депутат пообіцяв збудувати туалет за власні кошти
Депутат міської ради Андрій Покровський заявив, що самотужки вирішить питання щодо вуличного туалету на проспекті Волі, 70.

У середу, 16 грудня, на засіданні постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів депутати розглядали проект благоустрою міста на 2016-2020 роки, - пише Район.Луцьк.

В обранців громади виникли питання щодо фінансування окремих пунктів програми, прописаних у проекті. Зокрема, членам комісії не сподобалася пропозиція зробити фонтан у центрі міста вартістю у 12 мільйонів.

«Чому проблему фонтану ми не можемо передати меценатам, які можуть зробити це за свій рахунок. Для чого займатися фонтаном, якщо у нас є проблеми з каналізаціями, дорогами і так далі. Я розумію, що це центр міста. Але фонтан за 12 мільйонів я не розумію», – зауважив депутат Андрій Покровський.

Микола Дендіберін звернув увагу ще на одну невирішену проблему міста.

«Мені смішно і плакати хочеться, 12 мільйонів на фонтати. А на проспекті Волі, 70 люди досі користуються туалетом надворі», – зазначив він.

Проте директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький розповів, що провести там каналізацію неможливо. Облаштувати вбиральню та душові кабінки можна лише в одній з квартир будинку, викупивши її. Проте міська рада грошей на це не давала.

Член комісії, депутат Андрій Покровський завив, що сам вирішить це питання, і вбиральні у будинку таки будуть.

«Я зроблю туалет за власні кошти. Прошу підтримки депутатів та громадськості. Питання можна вирішити, якщо управління долучиться до вирішення вже сьогодні», – заявив член комісії.

Програму благоустрою на комісії таки підтримали, але терміном на два роки.

Нагадаємо, у дворі багатоповерхівки, що ліворуч від приміщення Волинської обласної державної адміністрації, стоїть дерев’яний туалет із класичною діркою в підлозі та поділом зручностей на кабінки «Ч» та «Ж».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще у тому будинку, по пр. Волі 70, провели б воду та зробили хоч пару душових. Срамота, на вулиці 21 століття, а на центральній вулиці обласного уентру стоїть багатоквартирний будинок без води, без душових, без вбиральні та у жахливому стані.
Відповісти
значить мешканців того будинку все влаштовує, якщо вони ходять до такої будки в туалет, а ті кого не влаштовувало давно відселилися(на першому поверсі давно пустує і продається квартира)
Відповісти
Який розумняка, куди відсилитись бабусям, яким вже білше 80 років? Або багатодітній сім'ї з маленькими дітьми? Може ти їм своє житло запропонуєш?
Відповісти
Ксюша, бабусі родились 80літніми?
Це окрема категорія людей, які з тих пір, як отримали квартиру в совку на шару, так на тій шарі і сидять, значить їх все і влаштовувало і влаштовує, поліпшення житлових умов - певно ждуть як нову халяву, але не всі діждуться...
Відповісти
Цей туалет смердить і заважає половині району, таким розумним як ти на інших насрать, такіж самі і в раді нічого не хочуть робити, привід не робити завжди можна знати, а от зробити набагато складніше!
Відповісти
12 млн і я туалет зроблю, ще й безкорисливо купу наваляю)))
Відповісти
Останні новини
Депутат пообіцяв збудувати туалет за власні кошти
17 грудень, 2015, 10:00