Волинські волонтери підписали Меморандум про взаємодію та співпрацю

Волинські волонтери підписали Меморандум про взаємодію та співпрацю
15 грудня у вільному просторі «Третє місце» було проведено І-й Форум волонтерів Волинської області.

У заході взяли участь усі зацікавлені представники волонтерських та громадських об’єднань, благодійних фондів, представників місцевого самоврядування, Волинської ОДА та консультантів Державної фіскальної служби.

Учасники Форуму поділилися досвідом роботи та ідеями, обговорили нагальні питання у волонтерському середовищі, а також змогли знайти однодумців й партнерів для розвитку та розширення співпраці.

«Як виявилося у процесі спілкування, багато напрямків діяльності волонтерських організацій перетинаються. Тож виникли ідеї поєднання проектів. Наприклад, волонтери заручилися підтримкою представників влади у реалізації транскордонних проектів. Жваві дискусії сприяли обміну інформацією та налагодженню взаєморозуміння для подальших дій», – зауважує керівник відділу проектів організації Олена Ярощук.

Крім того, учасниками було підписано Меморандум про взаємодію та співпрацю.

«Ми переконані, що зможемо бути корисними та цікавими для один одного й для досягнення поставлених перед нами цілей. Підписаний меморандум – це перший крок для спільних проектів і нових добрих справ. Наша основна мета – думати глобально, а діяти локально і досягати результатів: допомагати людям й створювати соціальні проекти, які будуть жити на благо громади й розвиватися», – розповідає керівник «Фундації розвитку громад» Роман Михальчук.

Організатори заходу також зауважують, що завжди раді новим знайомствам й готові до тісної співпраці. Тож закликають усіх, хто має цікаві ідеї та натхнення для добрих справ, звертатися в офіс організації й зголошуватися до участі у наших заходах.

Контакти: м. Луцьк, вул. Карбишева, 1. оф. 414; телефон: (067) 332-88-02.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські волонтери підписали Меморандум про взаємодію та співпрацю
17 грудень, 2015, 10:44