Волинські волонтери відправлять «теплі» новорічні подарунки бійцям. ФОТО

Волинські волонтери відправлять «теплі» новорічні подарунки бійцям. ФОТО
Вихованці волонтерської школи в рамках проекту «Волонтерський інкубатор» підготували подарунки бійцям на Схід.

Ініціатори проекту – ГО «Переселенці Криму та Донбасу» за підтримки СНУ імені Лесі Українки.

Проведення реалізується за спільної підтримки Громадської ініціативи «Крим SOS» та фінансової підтримки «Stabilization Support Services».

Дитячі малюнки, листи солдатам та пошиті сердечки підготували для захисників нашої країни до новорічних свят студенти СНУ імені Лесі Українки в рамках проекту «Волонтерський інкубатор».

«Вже третій тиждень триває чергування наших студентів в волонтерських центрах Луцька, де вони мають можливість попрацювати з досвідченими волонтерами. А перед святами у волонтерів, як знаєте, багато роботи, бо треба привітати з новорічними святами військових, учасників АТО та їх родини. Наші студенти залюбки долучилися до цієї святкової, але нелегкої роботи та своїми руками зібрали для бійців «теплі» подарунки» - зазначила координатор проекту «Волонтерський інкубатор», член ГО «Переселенці Криму та Донбасу» Олена Якобсон.

Для студенток Педагогічного інституту СНУ ім. Лесі Українки був проведений майстер-клас, на якому вони пошили жовто-блакитні серця-тільди. Майстер-клас із хенд-мейду провела для студенток переселенка з Донецька Ірина Голощапова. Крім студенток, до майстер-класу долучились викладачі Педагогічного інституту СНУ ім. Лесі Українки: доцент Корпач Надія Іванівна, професор Пріма Раїса Миколаївна та професор Гусак Петро Миколайович.

До того ж силами студенток Педагогічного інституту СНУ ім. Лесі Українки були зібрані дитячі малюнки та листи-привітання для бійців. До цієї акції також долучилась протестантська церква «Голгофа»: вона передала бійцям аплікації-ялинки, створені дітьми.

Пошиті сердечки, дитячі малюнки та листи солдатам були передані «Волонтерським інкубатором» до ГО «Волинський координаційний центр допомоги учасникам АТО» та вже скоро вирушать адресатам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські волонтери відправлять «теплі» новорічні подарунки бійцям. ФОТО
17 грудень, 2015, 14:12