Волинян кличуть підтримати в суді бійця 51-ї бригади

Волинян кличуть підтримати в суді бійця 51-ї бригади
Усіх небайдужих волинян закликають підтримати бійця 51-ї ОМБр у суді.

Про це у мережі написав адвокат Василь Нагорний.

"Хто має бажання, приходьте, підтримайте бійця, а особливо його маму. Вона зараз переживає ще й за другого сина, який мобілізований і знаходиться на передовій, в зоні АТО! Це вперше апеляційний суд переглядатиме рішення про поруки (по нашим бійцям) – прецедентів ще немає", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що в суді першої інстанції боєць був без адвоката, трудовий колектив, де він працює, подав клопотання про взяття його на поруки. Суд клопотання задовольнив. Проте військовий прокурор вирішив, що таке рішення є незаконним і подав апеляцію, в якій просить апеляційний суд скасувати рішення «про поруки» і ухвалити обвинувальний вирок - 2 роки позбавлення волі.

Отож, 18 грудня 2015 року о 10 год. в апеляційному суді Волинської області відбудеться розгляд апеляції військового прокурора Луцького гарнізону на ухвалу Володимир-Волинського районного суду, який передав бійця на поруки трудовому колективу та закрив кримінальне провадження.

В п’ятницю, 18 грудня 2015 року, о 10 год. в апеляційному суді Волинської області відбудеться розгляд апеляції військо...

Опубліковано Василем Нагорним 16 грудня 2015 р.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть мені будь ласка, як жінці учасника бойових дій чому я мусила свого чоловіка чекати з Донецької області цілий рік, який спала по годині в день після новин по телебаченню, а інші рідні своїх близьких зустріли як героїв через 3 місяці служби? Поясніть мені будь ласка, можливо я в деяких юридичних питаннях не розуміюсь, але мені дуже цікаво, хто вирішував служити мобілізованим рік чи 3 місяці........
Відповісти
то що змінилося..може десяткі тисяч трупів та калік заради збагачення купкі коронованих це покращення
Відповісти
Останні новини
Волинян кличуть підтримати в суді бійця 51-ї бригади
17 грудень, 2015, 12:49