Як воротарі рятували ворота «Волині»: найкращі моменти. ВІДЕО

Як воротарі рятували ворота «Волині»: найкращі моменти. ВІДЕО
На останньому рубежі оборони у «хрестоносців» в році, що минає, грали переважно два голкіпери – Богдан Шуст та Артем Кичак.

На їхньому позитивному рахунку чимало ефектних та ефективних «сейвів». Кращі з них увійшли у відеорейтинг, який опублікували на офіційному сайті ФК "Волинь".

У ньому, зокрема, відбитий Богданом Шустом одинадцятиметровий штрафний удар від Худобяка у виїзній грі проти "Карпат", а також "сейв" після спроби Сергійчука.

Не можна не згадати вихід сам на сам із Шустом одесита Балашова і кидок йому з ноги нашого кіпера… Пам’ятною була й «паніка» біля наших воріт у грі із «Зорею» на 13 хвилині. М’яч метався воротарським майданчиком, але під удари луганчан почергово кидалися захисники та воротар і таки зуміли відстояти свої ворота…
У травневому матчі, який практично поховав надії «Шахтаря» на «золото» минулого чемпіонату, Шуст таки пропустив від Тейшейри, але той забив із офсайду. А миттю перед цим Богдан «витягнув» надскладний удар від нинішнього нападника «Мілана» Луїса Адріано.

Так само було і з виходом на ворота «Волині» «металіста» Бесєдіна – Шуст вдало зіграв ногами, і не дав харків’янину зрівняти рахунок у матчі. Окремо у відеорейтингу ми згадали й суперматч Артема Кичака у Дніпропетровську.

Склалося враження, що дніпряни після блискучого першого тайму у виконанні Артема склали руки, бо просто не знали, як пробити у той вечір воротаря «Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як воротарі рятували ворота «Волині»: найкращі моменти. ВІДЕО
17 грудень, 2015, 19:49