У Луцьку підприємці вийшли на акцію протесту.ФОТО

У Луцьку підприємці вийшли на акцію протесту.ФОТО
Підприємці Волині прийшли на акцію протесту під ОДА, щоб висловити своє незадоволення прийняттям нового податкового закону.

18 грудня під стінами Волинської обласної адміністрації на акцію протесту проти нового податкового закону прийшли представники малого та середнього бізнесу.

Голова громадської ради Ігор Дильов зазначив, що прийняття нового податкового закону просто знищить спрощену систему оподаткування, відтак протестувальники вимагають накласти мораторій на будь-які зміни в спрощеній системі.

Ігор Дильов додав, що підприємцям варто долучитися до обговорення змін. Також планують 22 грудня під час засідання Громадської ради при ГУ ДФС області запропонувати свої зміни до податкового законодавства.

Підприємець, член громадської ради при ОДА Олександр Ніколайчук зачитав резолюцію, в якій сформульована основна позиція та вимоги підприємців Волині щодо нового податкового законодавства.

В резолюції йдеться про те, що підприємці Волині проти прийняття нового податкового законодавства, яке знищить спрощену систему оподаткування.
Сергій Кошарук
Сергій Кошарук
Ігор Дильов
Ігор Дильов


Підприємці Волині хочуть платити податки, але не за рахунок великих штрафів, які передбачені в новому податковому законодавстві.

Ігор Дильов підписав цю резолюцію, і її передали заступнику голови ОДА Сергію Кошаруку.

Таку ж резолюцію передадуть Луцькому міському голові та ГУ ДФС, аби ті переказали позицію підприємців Волині Президенту та Кабінету Міністрів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Николайчук зачитав резолюцію, ну вже получить від свого хазяїна лапіна, адже лапін підтримує новий под. кодекс. А дильов, руский мір, просто смішно!

Відповісти
Що Ви верзете?
Що про одного, що про другого активіста?
Відповісти
Йдіть в село корів доїти,землю обробляйте
І тоді будете називати себе підприємцями,а так ви спекулянти,давно треба було ці податки підняти
Відповісти
підняття податків включать у ціну товару, адже це торкнеться всіх підприємців, тому крайніми, як завжди, лишаться споживачі.
не розумію вашої радості.
Відповісти
В минулому році фермерів прижали так, що багато хто свої гектари в оренду здав іншому та закрив бізнес.
Відповісти
Націнки на товарах неймовірні, а податки мізерні. Націнюйте 10-20% і тоді платіть малі податки
Відповісти
Баригі
Відповісти
Нехай енергетика і Нафтогаз націнюють 10-20%.
Відповісти
Я як надавач послуг, не купи-продай, скажу вам слідуюче, давним давно вже немає надприбутків. Мої послуги здорожчали на 80%, в той час комуналка виросла втричі(за офісне приміщення), оренда теж. Те що треба мені по роботі, розхідний матеріал, втричі. Да і ще податки хочуть підняти, да більшісь, хто має можливість перейде в тінь або закриються. І залишитесь ви, шановні бюджетники і пенсіонери біля "розбитого корита", тому як всі крупні компанії, в т.ч. і Волинські зареєстровані в офшорах, і податки в Україні не сплачують. Давно сиділи місяцями без зарплати? Чи ви думаєте кредити МВФ вас спасуть, вони теж не безмежні, враховуючи з якою швидкістю їх розкрадають. Так-що сидіть і не рипайтесь, і моліть Бога на середній бізнес, підприємництво, тих хто працює зранку до ночі(в мене робочий день мінімум --9-13год).
Відповісти
дуже правильно сказано.А верзти що небудь,розуму багато не потрібно!
Відповісти
Ну и? Чего злорадствуете? Думаете "единщики" будет на вса пахать за спасибо? Это не малый бизнес обклали поборами, а вас. Ну или ходите нестриженные в протертых трусах. Впрочем, это коснется цены всех услуг и товаров.
Відповісти
ЦЕЙ БОВДУР ЯЙЦЕНЮК ХОЧ ОДНОМУ ПІДПРИЄМЦЮ ПОМІГ СТАТИ НА НОГИ? А ГРОШІ НА ХАЛЯВУ ДЕРТИ ТУТ ЯК ТУТ. ДО тати ти не тата а тать від корови прийшла про коров і мели. До правдоруба - іди в ПОРТ- СІТІ там даром дають. Яйценюк в кеш загонить 2 ярд і будете ви в лаптях корову доїти і по супермаркетах ходити. А ти лучанин як не заєш хто такі баригі то не виставляй свою тупість на показ.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку підприємці вийшли на акцію протесту.ФОТО
18 грудень, 2015, 12:33