Волинянин «під мухою» викрав вантажівку разом із водієм

Волинянин «під мухою» викрав вантажівку разом із водієм
П'яний житель міста Ковель вирішив проїхатися на вантажівці, відтак він забрався в автомобіль та рушив.

Йому не завадив навіть чоловік, який в той час сидів за кермом транспортного засобу, - пише Під прицілом.

Інцидент трапився у вересні. Так, одного ранку працівник місцевої будівельної фірми їхав вантажним автомобілем, який належить підприємству, та зупинився біля місцевого магазину, аби купити продуктів. В цей час біля вантажівки зупинився автомобіль марки «Мерседес», з якого вийшов п'яний чоловік. Він підійшов до водія і відчинив двері, аби попросити, щоб його підвезли в кінець житлового масиву.

Водій вантажівки почав пояснювати, що машина йому не належить, а відтак він не має права нею розпоряджатися, а тим паче давати чужим людям в користування. Та й самого п'яничку він відвезти не зможе, оскільки він на роботі. Проте чоловік «під мухою» не став його слухати та зацідив чоловіку в лоб і наказав пересісти на пасажирське сидіння. Перебуваючи в стані шоку від удару, чоловік таки пересів, а п'яний дебошир всівся за кермо та рушив.

Збентежений водій почав просити чоловіка зупинити авто та вийти, проте захмелілий чоловік його не слухав.

Тоді чоловік почав проситися, аби «шумахер» випустив його з машини, адже боявся, щоб останній не скоїв ДТП, при цьому чоловік навіть відкрив дверцята автомобіля, щоб зіскочити. Однак в цей момент бравий водій штурхнув його в спину і тим самим пришвидшив його «втечу» з автомобіля. Від цього чоловік впав на ґрунтову дорогу та вивихнув ногу. Хоча це не завадило йому зателефонувати в поліцію та повідомити про викрадення службового вантажного автомобіля.

Вже за кілька хвилин одразу дві поліцейські машини переслідували викрадача. Коли ж п'яний ковельчанин зупинив машину, то його одразу затримали правоохоронці.

Згодом проти чоловіка відкрили кримінальне провадження, яке передали на розгляд Ковельського міськрайонного суду.

В судовому засіданні «шумахер» визнав себе винним та навіть сам розповів про обставини того дня. Разом з тим чоловік щиро розкаявся та просив пробачення у потерпілого, адже той, вочевидь, сильно розхвилювався в той момент, коли він роз'їжджав на його службовому авто.

В свою чергу й потерпілий засвідчив, що він вже пробачив дебошира, жодних збитків ні йому особисто, ні підприємству завдано не було. Відтак чоловік просив суд призначити хулігану покарання, яке не пов'язане з позбавленням волі.

Зрештою, заслухавши аргументи обох сторін, Ковельський міськрайонний суд засудив ковельчанина до 5 років позбавлення волі, але з дворічним іспитовим терміном.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
колись кожний порядний водій возив з собою монтіровку
тому не було таких випадків
Відповісти
Останні новини
Волинянин «під мухою» викрав вантажівку разом із водієм
18 грудень, 2015, 18:20