Донеччанин зняв промо-ролик Луцька. ВІДЕО

Донеччанин зняв промо-ролик Луцька. ВІДЕО
Віталій Кристаліцький вже майже рік живе у Луцьку. Хлопець родом з Донецька, але у зв’язку зі складною ситуацією переїхав жити до серця Волині. Разом з другом-лучанином Юрієм Станішевським Віталій має спільний міні-бізнез – компанію «Wes'east Video Creation».

Хлопці вже три роки займаються відео-продакшеном: роблять відеомонтаж, пост-продакшн, анімацію, розробляють логотипи та дизайн, - інформує Таблоїд Волині.

«Спільну працю ми почали ще в Києві, де і познайомились. З часом переїхали в Донецьк, але у з'вязку з подіями на Сході вирішили перебиратися до Луцька, де і продовжили свою роботу над проектами та всім іншим», – каже Віталій.

Паралельно з основною роботою хлопець захоплюється фотографією. За його словами, це – хобі для задоволення пізнавальних потреб.

«Оскільки Луцьк для мене – нове місто і, як виявилось, – дуже приємне, затишне та комфортне для життя, та ще й з такою історією, вирішив серед друзів популяризовати це файне місто хоча б через інстаграм, – розповідає Віталій. – Так, за рік назбиралось близько 50 фото, вже таких, напевно, рідних та улюблених місць в Луцька. Якось прийшла ідея створити щось типу промо-ролика слайд-шоу про Луцьк з моїх фото. Вважаю вийшло дуже не погано».

Разом з другом та колегою Юрієм Станішевським хлопці поєднали ідею, бачення та вміння фотографувати з професійним монтажем та відеоефектами, що вилилось в любов до прекрасного міста Луцьк.

«Таким чином, я як переселенець виказав любов до міста, яке мене прийняло у важкий час і завжди вітає мене та дивує тількі приємним. Цього так не вистачає сьогодні моїм співвітчизникам зі Сходу та тим, хто розселений по всій нашій Україні», – щиро зізнається хлопець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк, ролик
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли цей ролик закінчиться, то Ютуб видасть вам декілька пропозицій. Клацніть по картинці в центрі, де написано "Лучеськ...". Там теж промо ролик міста, здається, більш виразний. (Привіт від Studio "VAJA"):-)
Відповісти
відео хлопців більше схоже на фотоколаж.
а відео від Studio "VAJA" не викликало якогось захоплення, якось не святкове воно, буденне.
Відповісти
Згоден, воно не зовсім досконале як промо-відео. Десь були ще повідомлення про такого роду відео, але вони також хибують на не довершеність. Лучан, звичайно, не здивуєш роликом про своє місто, хіба що гостей... :-)
Відповісти
незрозуміло одне чому всі новоспечені фотографи перекрашують своі світлини у у брудний жовто-коричневий колір фашистськоі німеччини
Відповісти
Останні новини
Донеччанин зняв промо-ролик Луцька. ВІДЕО
19 грудень, 2015, 06:38