У Луцьку хочуть встановити годівниці для бездомних собак

У Луцьку хочуть встановити годівниці для бездомних собак
Жителька Луцька запропонувала встановити годівниці для собак-безхатьків.

Про це йдеться на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Користувачка Альбіна Лемешко обгрунтовує своє звернення тим, що у лучан дуже часто залишаються харчі, які можна було б віддати тваринкам, а зробити цього немає можливості.

Саме тому вона закликає встановити на вулицях міста годівниці на зразок пташиних, аби подбати про навколишнє середовище та нагодувати собак.

"Кожен охочий може поділитися їжею і водою з вуличними собачками і котиками. Вода особливо потрібна тваринам спекотним літом, а їжа часто залишається у нас після трапез. Кісточки чи сухий хліб, які так полюбляють субаки, і не їдять люди.

Можна облаштувати годівницями по типу схожими, як у пташок. Або подивитись на приклад Турції та втілити проект пожертвування їжі для бездомних собак.

Суть його в чому:

Подбати про навколишнє середовище і нагодувати бродячих собак. Автомати, які наповнюють лоток кормом для тварин кожен раз, коли перехожий здає в них використану пластикову пляшку. Порожні пластикові пляшки утилізуються прямо в ящику", - йдеться у тексті петиції.

Дата початку збору підписів: 16 грудня. До кінця збору підписів залишилося 11 днів. Станом на 19 грудня петицію підписали 134 особи з 300 необхідних.

Нагадаємо, якщо петиція набере 300 підписів, її розгляне міська влада.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
да, по 33-му стільки зграй собак за сучками ганяє, вже і на людей нападали...а вони годівниці.... Тобто, в нас в країні все добре,давайте будемо гроші на бездомних собак витрачати. До речі, а відповідне комунальне підприємство чим займається?
Відповісти
зараз тут розпочнеться псячий срач
Відповісти
хочу подивитись, як собака вилазить на дерево
"Можна облаштувати годівницями по типу схожими, як у пташок."
Відповісти
А такі годівниці поставити у кожного хто підпише таку петицію у дворі його будинку

Нехай їх дітки граються біля песиків
Відповісти
це ж лише збільшить їхню кількість
Відповісти
Вам і собаки не потрібні ,і птахи ,інша живність, може тільки свині, щоб іх істи!!! Та і до людей скоріше всього відноситесь так само!!!!!
Відповісти
Ви мясо їсте?
Відповісти
Повністю згідна з вами Віра!шкода накормити бідну,голодну тварину? Все полішукам не так!зробіть хоча би раз гуманний вчинок.
Відповісти
гуманний вчинок, заберіть пару песиків собі додому. Слабо?
Відповісти
по-перше, що ви маєте проти полішуків? по-друге, ви, можна подумати "голубых кровей"?
Відповісти
Причом тут полішуки...до собак..які становлять загрозу?..тп
Відповісти
З такими поглядими і з такою примітивною свідомістю більшості (на жаль) наших українців - нам ще не місце серед європейських держав. Страшно подумати, яких дітей виховують такі черстві немилосердні природо ненависні дорослі!... А зграї бездомних тварин у дворах - наслідки безвідповідальності та бездіяльності такого, як у нас суспільства.
Відповісти
яку безвідповідальність мова? вулицями бігають зграї безпритульних, БЕЗПОРОДНИХ собак... інша справа коли люди викидають на вулицю свого собаку,якого надоїло чи не можуть більше утримувати, але таких випадків дуже мало. В багатьох Европейських країних - безпритульних собак відловлюють, тримають до місяця в притулку на випадок якщо знайдеться хазяїн, а потім присипляють. Ніхто їх не утримує до кінця життя.
Відповісти
Звичайно наслідки бездіяльності.
Присипити, ось діяльність. Хтось проти - будь-ласка, беріть милосердно тварин до себе додому.
Відповісти
От як би оце бездомне не дай Боже...Вас вкусило би...чи Ваших близьких..думали б по іншому...такі факти є..
Відповісти
А де ж тоді беруться бездомні собаки і коти? Можливо самозароджуються чи прилітають з космосу?Якраз такі випадки коли люди викидають на вулицю -масові і тільки це є причиною такоі величезної кількості безпритульних тварин. І доки не буде у на європейських законів по утриманню домашніх тварин і контролю за їх виконанням та належних за це покарань ця проблема існувати будею По селах їх туятьБ вивозять далеко в лісБ закопують новонароджених в земюБ вішають а самі "гуманні " вивозять на базариБ вокзали БсловомБ куди небутьЮ аби з домую А вони ж мають неабияку здатність до розплоду от і маємо результатю Наведу лше один приклад. На повороті у с Баів вивезли буду, сучку і9 цуценят і всі сучки Який приплод вони дадуть через кілька місящів? Так що треба не лише по-європейськи присипляти їх а ще й по європейськи ставитись до братів наших меньших і памятати що ми відповідаємо за тих кого приручили
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть встановити годівниці для бездомних собак
19 грудень, 2015, 19:10