До найдорожчих професій потрапили кондитери

До найдорожчих професій потрапили кондитери
До десятки «найдорожчих» професій почали потрапляти виробничі професії, наприклад, технолог кондитерського і цукрового виробництва.

Про це повідомляє ТСН.

У поточному місяці найвищі зарплати роботодавці платили, традиційно у сфері високих технологій та програмування. Також у ТОП-10 високих зарплат стали потрапляти кадрові працівники - директори, керівники відділу кадрів, HR-менеджери, повідомили у Міжнародному кадровому порталі HeadHunter.

Крім іншого, у липні серед лідерів по зарплатах були директори з продажів. Така ситуація цілком закономірна, адже сфера "продажі" - лідер серед інших сфер за кількістю вакансій впродовж тривалого періоду часу. У цій сфері найчастіше вказують рівень зарплат (35% вакансій проти 20% у середньому по ринку), суми винагород вищі ніж в інших сферах, адже туди, як правило, уже включені можливі премії та відсотки.

Найбільший же попит на ринку праці на лінійних фахівців - менеджерів з продажу, фахівців по роботі з клієнтами, торгових представників. Крім лінійних фахівців, затребувані також керівники відділів продажів і директори з продажу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До найдорожчих професій потрапили кондитери
01 серпень, 2012, 17:31