У Ковелі засяяла головна ялинка

У Ковелі засяяла головна ялинка
У день Святого Миколая, у Ковелі відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки. Організатори заходу добре попрацювали над тим, аби свято стало особливо яскравим і незабутнім.

Про це повідомили у Ковельському міськвиконкомі.

На дійстві був присутній і Святий Миколай, який щедро засипав усіх щирими віншуваннями.

Привітав ковельчан зі святами міський голова Олег Кіндер. Він зауважив, що зараз непрості часи, але разом можна зробити багато хороших справ, щоб рідне місто ставало дедалі кращим та комфортнішим для життя. Мер побажав всім миру, спокою, міцного здоров'я та гарно завершити рік, що минає.

А далі міський голова разом зі Святим Миколаєм засвітили головну ялинку міста. Варто додати, що стилізованою ілюмінацією цьогоріч прикрасили і зелені красуні на площі Героїв Майдану, приміщення будинку рад. До Нового року бульвар Лесі Українки теж вбереться у яскраві вогні.

Ковельчани та гості міста отримали чимало позивних вражень і від концертної програми. У ній взяли участь фольклорний гурт «Намисто» (НД «Просвіта»), вихованці зразкових студій естрадного співу «Надія» НД «Просвіта» (керівник Ірина Новожилова) та «Зорепад» НВК№13 (керівник Руслана Шацька), народний аматорський хор «Криниця» ПТМ «Ковельтепло».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі засяяла головна ялинка
20 грудень, 2015, 10:30