У Луцьку відкриють меморіальні дошки загиблим учасникам АТО

У Луцьку відкриють меморіальні дошки загиблим учасникам АТО
Їх помістили на будинках, де жили загиблі під час неоголошеної війни на сході України лучани.

Серед них – і Денис Чабанчук, який був у підбитому КаМАЗі під Дебальцевим і замерз, не отримавши підмоги. Разом з Денисом тоді був і 23-річний Вадим Довгорук, якому Святослав Вакарчук присвятив свою пісню «Мить». Вадим втратив руку і дві обморожені ноги, але нині і ходить, і водить автомобіль, пише Наталія Малімон для газети "День".

Днями у Луцьку відкрили ще дві меморіальні дошки – Віталію Махновцю, загиблому після розстрілу бійців 51 бригади під Волновахою, у лікарню його доставили місцеві мешканці, але під час операції він помер, і Рустаму Хамраєву. Дошку у пам’ять про останнього встановили на школі, де він навчався.

«Необхідно відкривати меморіальні дошки, – вважає міський голова Микола Романюк. – Це нагадування для нас усіх про подвиг молодих Героїв. І це необхідно робити. Пам`ять про тих, хто віддав життя за Україну, має бути вічною. Ми не маємо права забувати про них. Проходячи мимо такої меморіальної дошки, ми будемо себе запитувати? А що зробив для країни я?».

Сьогодні, 20 грудня меморіальні дошки відкриють на будинках, де мешкали Ігор Філіпчук, Юрій Ліщук, Роман Лучук, Сергій Курука, В’ячеслав Іонов, Володимир Зарадюк, Артем Карабан, Олег Вишневський, Максим Шульга і Денис Чабанчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада ладна понавішувати цих дошок кожному загиблому, і не важливо, як саме він загинув, чи героїчно, чи ні. Головне - щоб і самі їхали вбивати на Схід, і самі ж вмирали (при чому, чим більше - тим Пороху і Яйценюху краще). Покидькі!!!!!! Цим виродкам потрібні нові "херої". Чим більше - тим краще! При чому бажано, щоб герої були саме мертві!!!! Адже вони вже нічогоі ніколи не роскажуть про цю ганебну війну. А їх імена можна повністю і беззастережно використовувати для своїх мерзенних цілей, щоб спонукати суспільство продовжувати і підтримувати влаштовану майданом бійню на Донбасі!!! Виродки роду людського, що сидять у нашому Києві на Банковій, Грушевського і Хрещатику - БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ!!!!
Відповісти
Доповню свій попередній пост, бо дуже вже ця новина зачепила!!! Так, загиблих завжди шкода!!! Всіх!!! І по одну, і по іншу сторону майданівських барикад (більшімть вже забула, а влада робить вигляд, що нічого подібного не було), адже і на майдані, і зараз на Донбасі гинуть українці з обох боків. Убиті на майдані 18 співробітників МВС також були українцями. Убиті на Донбасі мешканці Донецька, Горлівки, Луганська, Славянська, Краматорська та інших міст і містечок також були українцями!!!!! На Донбасі воюють росіяни? Перечитайте ще раз список так званої "небесної сотні". Що у тому списку роблять громадяни Грузії, Білорусі, Німетчини. Як вони там опинилися, що вони там робили?
Відповісти
Убиті на Майдані 18 співробітників МВС до того встигли вбити більше 100 людей. До речі, і я вбитий там, це не забувайте.
Відповісти
Не бреши!!!!!!!!! Убивства українців на майдані були одночасними і з одного, і з іншого боку!!!! Не бреши!!!!!!!
Відповісти
А ти був там? Думаю, був. Пам'ятаєш, ми були без зброї,без бронежилетів,а ти був в бронежилеті і з снайперською гвінтівкою і вів себе як на полюванні.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкриють меморіальні дошки загиблим учасникам АТО
20 грудень, 2015, 13:25