Найкращі голи «Волині» у 2015 році. ВІДЕО

Найкращі голи «Волині» у 2015 році. ВІДЕО
Доки футболісти та тренери «Волині» у відпустці, настала традиційна пора підсумків та час, аби зібрати найкраще, що подарувала команда своїм вболівальникам.

У році, що минає, «хрестоносці» забили в офіційних матчах чемпіонату України та кубка України 52 голи – 17 – навесні і 35 – влітку-восени, - повідомляє прес-служба ФК "Волинь".

Середня результативність склала 1,68 голи за матч. Серед усіх забитих нашою командою голів було чимало дуже видовищних – це була і вправна індивідуальна майстерність гравця, і класні командні дії, інколи – й фарт, без якого у футболі ніяк.

Вашій увазі відеорейтинг найкращих голів луцької «Волині», які команда забила суперникам у 2015 році.

Клубна прес-служба відібрала такі взяття воріт (подано за хронологією матчів «Волині»):

1. Александер Кобахідзе, Карпати-Волинь – 0:2, 24 хвилина. Сандро зіграв на підбиранні після кутового, першим доторком обробив м’яча, а другим по знатній дузі спрямував його у ворота Мисика.
2. Александер Кобахідзе, Волинь – Говерла – 4:2, 7 хвилина. Грузинський легіонер завершив чітким ударом з «радіусу» масовану атаку «Волині».
3. Дмитро Козьбан, Волинь – Говерла – 4:2, 73 хвилина. Нападник «бісеклетою» спрямував «круглого» у ворота поміж ніг кіпера Коваля після подачі Політила.
4. Анатолій Діденко, Волинь – Металіст - 2:2, 34 хвилина. «Дід» елегантно завершив швидкий фланговий прорив Кобахідзе і пас Герасимюка.
5. Флорентін Матей, Чорноморець – Волинь – 1:2, 10 хвилина. Румун перехитрив Боровика зі штрафного.
6. Анатолій Діденко, Чорноморець – Волинь – 1:2, 24 хвилина. Нападник «Волині» показав хист грати головою, замкнувши кутовий від Герасимюка.
7. Сергій Кравченко, Карпати – Волинь – 0:2, 27 хвилина. «Опорник» красиво замкнув подачу Матея.
8. Редван Мемешев, Миколаїв – Волинь – 0:2, 90 хвилина. Розкішна комбінація у 5 доторків вдалася лучанам у виїзному матчі Кубка України.
9. Александер Кобахідзе, Волинь – Миколаїв – 5:0, 82 хвилина. Політило помітив ривок Кобахідзе, подав і Сандро в доторк забив у верхній кут.
10. В’ячеслав Шарпар, Волинь – Металург – 9:1, 58 хвилина. Слава зробив хет-трик в цьому матчі, особливо всім запам’ятається його другий гол – у «дев’ятку» після підбирання на лінії штрафного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найкращі голи «Волині» у 2015 році. ВІДЕО
21 грудень, 2015, 00:51