На Волині лізингова фірма ошукувала людей

На Волині лізингова фірма ошукувала людей
Через представників лізингової компанії потерпілі укладали договори для отримання транспортних засобів та сільськогосподарської техніки. Як аванс заявники перераховували кошти на рахунки компаній за техніку, однак її так і не отримали.

Про це йдеться в повідомленні Сектору комунікації ГУ НП у Волинській області.

Окрім того, після перерахування коштів представники лізингової компанії внесли зміни в договори щодо вартості техніки, тепер ціна була значно вищою від початкової. Сума завданих матеріальних збитків становить понад шістсот тисяч гривень.

У результаті проведення санкціонованого обшуку працівники поліції Управління захисту економіки у Волинській області вилучили договори лізингу між товариством та жителями області, установчі документи, квитанції про оплату першого внеску по договорах, акти прийому-передачі техніки, мобільні телефони, комп’ютерну техніку.

За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шахраї
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже більше року людей дурили, змінили не один офіс (були в бутіку на заправці БРСМ біля ТЦ "Варшавський", потім на пр.Волі біля "Зоомагазину"), а мєнти тільки роздуплились і то, тільки через те, що ошукані громадяни звертались із відповідними заявами! Прошу Волиньпост взяти на контроль висвітлення інформації по цих шахраях...цікаво чи відкупляться ...
Відповісти
тиждень тому вже була стаття про них, більше нема про що писати?
Відповісти