У Шацьку є будинки, які досі не підключені до каналізації

У Шацьку є будинки, які досі не підключені до каналізації
Через незавершені роботи по каналізуванню в селищі Шацьк та в туристичній зоні району будинки досі не підключені до системи каналізації.

Про це розповів 21 грудня на нараді з головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею, яка проходила на базі санаторію «Лісова пісня» (Шацький район), голова Шацької районної ради Сергій Карпук.

Голова районної ради наголосив на тому, що завершення робіт по каналізуванню селища Шацьк відбувається в рамках проекту охорони екосистеми долини річки Буг. В рамках цього проекту вже було виконано будівельно-монтажні роботи на суму 26 мільйонів 200 тисяч гривень.

В ході будівництва до центральної частини Шацька було прокладено трубопроводи самоплинної системи протяжністю майже п’ять кілометрів та напірні системи протяжністю 2,6 кілометри. Також в ході проекту збудовано п’ять каналізаційно-насосних станцій та модернізовано головну каналізаційно-насосну станцію.

Як зазначив Сергій Карпук, планується продовження цього проекту на суму майже вісім мільйонів гривень, адже не всі житлові будинки підключені до каналізаційної системи. Окрім того, залишається не вирішеною ще одна проблема - каналізування таких сіл, як Світязь, Пульмо, Мельники, Гаївка, які знаходяться поблизу озер та впливають на екосистему.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що в Луцьку всі підключені?
Відповісти
Хай скаже Карпук чи підключений його будинок до каналізації.
Відповісти
Останні новини
У Шацьку є будинки, які досі не підключені до каналізації
22 грудень, 2015, 10:28